Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House se probírá z bezvědomí v opuštěné tovární budově. Vedle něj leží jeho mrtvý pacient, o patro pod ním zuří požár. House se pokusil přemluvit Foremana, aby mu poskytl falešné alibi a aspoň tak jeho odchod do vězení oddálil. Když to odmítnul, pokusil se v ještě bláznivějším plánu zatáhnout do celé záležitosti i Wilsona. Nakonec mu pomoc nabídl právě jeho nový pacient. Ten je ale nyní mrtvý, je spolu s Housem v hořící tovární budově a on si není úplně jistý, zda sní, či bdí. Zjevují se mu jeho někdejší kolegové i bývalá přítelkyně Stacy a rozebírají s ním jeho rozhodnutí. Podaří se mu odejít včas z hořící budovy? A chce z ní vůbec odejít? Požár se dál rozrůstá. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dôstojný, dojemný koniec. Napriek tomu, že sa týmto Dr. House kvalitne končí a lúči a tento koniec naozaj môžeme považovať za definitívny, tak napriek tomu by v prípade záujmu (a ten možno raz príde) nebol problém normálne pokračovať novými sériami. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Smrt není zajímavá, vy existujete pro to, co zajímavé je: rébusy, nápady, analýzy. Smrt je opak rébusů, Housi. Je to věčná nicota! Ale vám už se asi život nezdá zajímavý..." Ten závěr byl opravdu parádní! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (14)

  • Koroneri sa nespoliehajú len na zubné záznamy na identifikáciu tiel. Už len veľký rozdiel vo výške by okamžite naznačoval, že existuje rozpor medzi telom mŕtveho a Houseom (Hugh Laurie). Navyše, House by mal inú anamnézu - zlomeniny kostí, roky opotrebenia kĺbov z krívania, čo by sa nezhodovalo s nájdeným telom. (Pat.Ko)
  • Původní název epizody Everybody Dies odkazuje na první epizodu, jejíž alternativní název je Everybody Lies (2004). (sator)

Reklama

Reklama