Reklama

Reklama

About Love

  • Tchaj-wan Guan yu ai
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Tři příběhy o lásce a překonání jazykové bariéry, které se odehrávají ve třech různých městech - Tokio, Tchaj-pej a Šanghaj. V prvním příběhu vystupuje Yao, který přicestoval do Japonska z Taiwanu. Volný čas tráví projížďkami po Tokiu na kole. Náhodně potká malířku Michiko a zamiluje se do ní. Druhý příběh vypráví o Tecchanovi - japonském studentu v Tchaj-peji, který pomůže kamarádce A-Su s montáží poličky. V posledním třetím příběhu přilétá Shuhei z Japonska do Šanghaje. Yun, která žije v malé samoobsluze s matkou a u nichž je cizinec ubytován, se ihned do Schuei zamiuluje. (-Rastaman-)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Faye 

všechny recenze uživatele

Tři něžné příběhy o lásce. Odehrávající se ve třech různých místech Tokio, Taipei, Shanghai, v každém místě je muž a žena (nebo spíš chlapec a dívka ). Pocházejí z odlišných kultur, mluví jiným jazykem. Něco ztratili a zároveň něco jiného našli ..... snad. Všechny jsou o tomtéž, přesto je každý příběh osobitý. Pro milovníky asijských filmů povinnost. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Nadhera. Po vsetkych tych romantickych bijakoch, ktore zo mna dokazu vydojit viac slz, ako z kravy mlieka, sa mi dostalo nieco rovnako pekne, avsak omnoho komornejsie. Ziadne osudove lasky na cely zivot, ale letme spojenia spriaznenych dusi, tri pribehy, v ktorych laska nekrici, ale len sepoce, skriva sa v obrazkoch, vo svetlach tunelu, ci slovniku cudzich slov...Te quiero . (9/10) ()

Reklama

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelný film!! Asiaté prostě dokáží natočit filmy o jednoduchých, krásných věcech tak působivě.. Musela jsem si ho pustit dvakrát abych si urovnala vztahy postav.. Zajímavý je nápad "a-keem", film by opravdu vyzněl jinak, pokud by byly povídky sežazené opačně. Takhle, když po trošku slabší Taipei přišla nádherná, křehká a vypointovaná Shanghai, jsem byla na konci filmu totálně naměkko! :o) ()

zette 

všechny recenze uživatele

Zajimavy koprodukcni projekt, kdy tri zahranicni reziseri ve trech asijskych metropolich natoci tri povidky se spolecnym jmenovatelem-laska. Osobne se mi nejvice libila posledni povidka od Yibaie Zhanga ze Shanghaie. Li Xiaolu zahrala nestastne zamilovanou divku skvele a japonsky student (Tsukamoto) byl poradny kokot:-). Pekna je tez uvodni epizoda od Simojamy Tena z Tokia, ktera misty pusobi az mysteriozne. Skoda prostredni povidky, ktera je neskutecne nudna a misty az protivna. Po precteni jinych komentaru jsem rad, ze nejsem jediny. ()

Oiolaire 

všechny recenze uživatele

Kompozici povídek podezírám ze silné účelovosti, po brilantním začátku (Tokio) přichází hodně rozvleklá a nezáživná Taipei, která předává v cílové rovince štafetu naprosto okouzlujícímu vyvrcholení v podobě Šanghaje, jež u mě překlopila pomyslný jazýček vah na plné hodnocení. Velké nadšení, tleskám :) ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Shanghaji, Taipei a Tokiu. (Cheeker)

Reklama

Reklama