Reklama

Reklama

Desu pawuda

Recenze (10)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Asi už jsem si na cyberpunk zvykl, protože tohle vypadá vyloženě amatérsky (oproti Tetsuovi nebo Pinocchiovi) a přesto mě to bavilo víc, než tyhle dva slavnější filmy. Přitom to jiné není - sotva to utáhne hodinu, je to přeplněné surrealistickými výjevy udělanými všemožnými způsoby a sci-fi hororový "děj" je bizarní a vedený tak, že si člověk vůbec není jistý, jestli ho chápe. Jediné, co tu jde mimo tenhle subžánr, je popová písnička v závěrečných titulcích, ale jinak je to typický zástupce japonského cyberpunku, který je ještě výjimečný tím, že byl jeden z prvních (chápej před Tetsuem). Navzdory tomu, jak (pochopitelně) lacině to někdy vypadá si to u mě docela drželo atmosféru a některé nápady se mi rovněž líbily, zvlášť když to místy připomíná analog horory (třeba v pasážích, kde je jen černá obrazovka, text a nepříjemný zvuk), takže to za sebe vidím na tři hvězdy, byť teda na mého cyberpunkového favorita Tsuburo no gara to nemá. 3* ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak jako ... Takhle asi nějak jak já právě teď, po shlídnutí tohoto flicku, se asi dřív cítili pacienti psychiatrických léčeben po lobotomii ... Tohle mi hlava fakt nebrala, to už bylo na mě asi moc. Ale právě proto 5 *, bez komentáře. K obsahu bylo zde již napsáno, jen bych opakoval již napsané. Navíc nemám sil ... :-) ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Popravde, stálo to za prd. Čakal som nejakú tú cyberpunkovú úchylnosť a dostal som nezmyselný blábol prakticky úplne bez deja, zato s prebytkom predlhých, umeleckých hovno záberov na rôzne nezmysly. Nejaký neviemčosúzač idú dakam do pivnice, tam leží robot ktorý vypúšťa plyn čo mení ľudí na roztečené monštrá. Ono to samozrejme neznie zle, ale ako som už povedal je to "odvyprávané" tak neskutočne, strašne, brutálne umeleckým spôsobom že sa to takmer nedá pozerať. Film je naviac doplňovaný rôznymi extra chuťovkami ako keď tam z čista jasna naskáče dáky exot s gitarou a začne spievať. Kto to ani potom nevzdá pre toho je pripravená útrpná koláž rozmazaných fotografii, ktorá má zrejme za úlohu prinútiť konečne všetkých vytrvalcov aby to už konečne vypli a začali sa venovať niečomu hodnotnejšiemu ako napr. pozeraniu nemeckého fetiš porna. Aby som fimu úplne nekrivdil, tak zo začiatku tam pár zaujímavých scénok je, len sú utopené v nudných surrealistických sračkách ktoré nie sú ani zaujímavé ani nič iné. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Cyberpunkovej výplach mozku.Psycho výblitek z japonska krásně ukazuje jaká je tenká hranice mezi odpadem a geniálním dílem.Neskutečnej vizuál tvořenej halucinogeníma scéna a utržkama,podpořený šíleným zvukovým doprovodem,kterej trhá uši.Velkým plusem je naprostá nepředvídatelnost toho-co se bude dít dál.Škoda,že to bylo tak krátký.Tuhle tripózní jízdu bych klidně hltal ještě další hodinu.Nemá smysl to dál komentovat.To se musí vidět a prožít. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Analogové videopsycho pro pokročilé a náročné...Tak moc hardcore, free, underground, cyberpunk a fuckoff, že už to bylo možná až příliš... Skoro jsem měl dojem, že tomuhle prdnout 5hvězd je vlastně póza. Formálně je to v pravdě dokonalej underground. V praxi to ale není tak koukatelné a strhující jak by člověk čekal..... Budu si to muset dát ještě párkrát abych celý "děj"pobral, ale nevím jestli na to budu mít chuť. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama