Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doctor a spol. se octnou v době boje mezi Nikolou Teslou a Thomasem Edisonem. Edison má navrch, jelikož je oblíbenější. Benzín do ohně přidá i fakt, že někdo zabíjí lidi Teslovým bezdrátovým proudem. (Varan)

Recenze (6)

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle, není to vůbec špatný příběh. Doktorka je sice dost v pozadí, protože jí zastiňuje vynikající Tesla, ktrerý je bez diskuse tahačem tohohle dílu, ale její absence se tam stejně hodně odráží. Záporáci zajímaví, ale odfláklí a časy, kdy i jedna epizoda dokázala udělat skvělého záporáka jsou nadobro pryč. Ve výsledku tedy zajímavé naučné okénko, protože se o Teslovi divák dozví až překvapivě hodně, což v Doctorovi vždycky vítám, ale bohužel to nemá žádnou šťávu. ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jsou skoky. Zatímco při předcházející epizodě bych hledal nejbližší volný kýbl ke zvracení, tohle je zase jedno z toho nejlepšího s Jodie (ne-li nejlepší vůbec). Tak nějak... klasicky doktorské, jak to máme rádi. Praštěné, inteligentní a hlavně svěže zahrané bez příšerného (klasicky amerického) patosu. Tohle se nejvvíc blíží britskému Doktorovi. Tesla spíš než klasická jednohubková epizodní osobnost historie by si zasloužil povýšit na pravidelného parťáka v TARDIS. Kam se na něj hrabe celá současná trojice dohromady. Zdá se, že dvanáctá série bude zatím nebývale schizofrenická, co do kvality dílů... ()

Reklama

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páni, pro mě jednoznačně nejlepší díl s novou doktorkou... konečně po více, než celé jedné sezóně mám upřímnou radost. A ano, tahla série je prostě houpačka - na rozdíl od přechozího chaotického, nepřehledného a scenáristicky totálně zmršeného zmetku měl tento díl naprosto jasný příběh, skvělé zapracování Tesly a Edisona a konečně se doktorka chovala jako doktor. Plné hodnocení. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám ve zvyku komentovat episody. Ale zde udělám výjimku... Takto velké hodnocení (3*) dávám kvůli brilantnímu obsazení Tesly a Edisona. V okamžiku, kdy se tam objevila napodobenina doktora with no boobs a její tlupa opadu, jejíž hlavní černý protagonista (nebo protagonistka?) řekl, cituji, "proč nás vůbec najali?", šlo všechno naprosto dop***le... S episodou Doctora Who, kde to nejlepší je, když tam není doktor, je něco špatně. Jakoždo poslední 2 sezóny celkově.. Štěstí za ty dva vědce. Roli si užili. Vše ostatní trash. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama