Konstantin Bronzit paroduje akčnú sériu Smrtonosná pasca (česky: Smrtonosná past). V hlavnej úlohe animovaný Bruce Willis. (baruss)
Renton
Script: Konstantin Bronzit .. Infantilní animovaná zkratka Die Hard z jednoho patra Nakatomi Plaza. Dobrý nápad, ale trochu odfláklé a kratičké zpracování.(21.5.2007)
AngelAngie
Kraťoučké, přesto opravdu velmi zábavné .. :)(12.8.2008)
H34D
Vcelku slabá parodie schopná vyvolat maximálně letmé pousmání. V podstatě, kdybychom nevěděli, že hlavní postavička má být Bruce Willis, nemuselo by nám ani dojít, že se paroduje Die Hard. Chtělo to jednak propracovanější animaci (resp. kresbu), větší provázanost s originálem a hlavně připomenout legendární "yippikaye motherfucker"! 4/10(29.3.2008)
Dudek
Velmi primitivně nakreslený animák ocení zejména všichni kdo znají sérii Die Hard. Přesto lze však velmi snadno aplikovat toto schéma i na většinu jiných akčních filmů...(4.10.2006)
Hal_Moore
Animací asi nejodpudivější Bronzitovo dílo. Tady to ale vůbec nevadí, kraťas jen paroduje Smrtonosnou past a daří se mu to celkem dobře, škoda krátké stopáže.(2.9.2007)
lesumir
trapne - trapny a kratky komentar ke kratkemu a trapnemu filmu!(12.4.2008)
petaspur
Do devítitisícíhodevětsetdevětadevadesátého (čti 9999) patra mrakodrapu přijede výtahem škaredá postavička, která má hlavu daleko větší než zbytek těla. Šipka s nápisem Bruce dopředu avízuje neporazitelnost hrdiny, který bez škrábnutí přežije rychlopalbu z kulometu, zahřátí plamenometem, kruhový útok granáty, výprask od zdi i kudlu v zádech. Padouši však nic netuší o jeho výbušné moči a tak nebude velký problém opět zachránit milovanou Holly za zvuku vánoční Jingle Bells.(5.10.2009)
petero
Radko
Animovaná jedenapolminutová skratka, v ktorej je prostredníctvom svojráznej úpravy prvého dielu výstižne vystihnutý celý obsah, zmysel a aj nezmysel akčnej série o hrdinovi bojujúcom proti horde teroristov.(10.4.2006)
Stegr
80% - Parádní pakárna... :D(18.2.2008)
BioGrower
http://www.youtube.com/watch?v=fVGxOwqdDj4 - Nemám slov, minimálne tak zábavné ako primitívne. Rozhodne odporúčam... :)(13.2.2008)
Deimos
YouTube/// Obsazení 6/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +zvuky, jasná parodie, -škoda že tak krátké, mohlo být více postav/// "LOL" řekl kámoš a já s ním souhlasím. Taková malá úchylná láhůdka, která vás výborně pobaví. Už dlouho jsem neviděl něco tak malého, co by dokázalo tak zlepšit náladu. Klidně si to dejte vícekrát./// Celkem 76%///(6.11.2006)
Flego
Kratučká paródia na akčný trhák s Bruceom Willisom. Škoda, že tak jednoducho animované.(25.2.2007)
Chrustyn
Nepříliš zajímavá animovaná parodie na "Smrtonosnou past". Spíše bych doporučil angryalien.com kde najdete vtipnější a nápaditější videa.(15.2.2009)
F.man
Tak takhle začínal Konstantin Bronzit, v roce 2007 nominovaný na Oscara za krátky animovaný film? Nějak extra moc co hodnotit není ale za fajn nápad tři hvězdy(7.11.2009)
Rocky88
Docela prča. Troufnu si říct, že Bronzit nakreslil a zfilmoval námět Die Hard...Příště bych uvítal třeba Komando :-))(14.12.2006)
Machrovic
Původní Die Hard jsem neviděl. Takže toto asi nedocením.(26.12.2006)
Jihad
Bruce je prostě klasa. Kdyby mu spadla atomová bomba na hlavu - přežije.....a to je dobře!(11.9.2007)
Bakllazaan
Opravdu jen pro zarputilé fanoušky, pro ostatní zcela nedocenitelné. Animace mohla být lepší ale zde šlo hlavně o tu bláznivou myšlenku spojit Die Hard 1,2,3 do minutové stopáže....Že to nejde? Pche. Všechno jde:)(1.6.2008)
BMAJTZ
Blbost jako vrata a osobne se divim co to vubec dela na CSFD to uz sem muzeme davat skoro kazde druhe video z youtube.(27.5.2009)