Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

Kracken odpad!

všechny recenze uživatele

Telenovela je ten největší šit kterej se v televizi může objevit, to už jsou lepší ty reklamy co běží mezi tím. Co jsem slyšel tak každá telenovela prej skončí stejně, páreček se dá dohromady po strastiplné cestě osudové lásky a žijí spolu až do smrti. Chápu že pro určitou, ženskou populaci to je atraktivní podívaná, ale sledovat pořád to stejný dokola? Když občas slyším ty dialogy tak se musím chytat za hlavu. Hlavní hrdinka je chytrá horákyně s charakterem až za hrob, protějšek chudák trpí ale nakonec to dobře dopadne, nebojte děti :D Nechápu a nikdy to nepochopím, proč se na to lidi dívaj. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak u horkokrvných hispáncov chápem dôvody na natáčanie tých hrozných telenoviel, aj keď aj tam to už pomaly prestávam chápať, ale u Nemcov? Obyčajná hrôza! Vysielanie tejto katastrofy kinematografie po všetkých stránkach na slovenskej verejnoprávnej televízii úplne kazí jej dôveryhodnosť a znižuje sledovanosť. Naozaj asi len tá úvodná zvučka stojí za to, inak to robí hanbu všetkým romantickým filmom a seriálom. Po všetkých stránkach hrôza! ()

Reklama

Angel30 

všechny recenze uživatele

Nechápu to množství odpadů, musím to trochu vyrovnat třemi hvězdami, protože podle mě existuje víc horších a slabších telenovel. Je ale pravda, že je to hodně předvídatelné, což je velké mínus. Nejlepší byly asi začátky - Sladká Laura & Miriam a Robert. Nejsem ale blázen, neviděla jsem všechny díly a velký fanoušek také nejsem. ()

Saraph odpad!

všechny recenze uživatele

Může se to zdát jako detail, ale neskutečně mě štve, jak na sebe všichni mluví spisovně. Nevím, jak v tomhle funguje němčina, nicméně nemůžete ode mne čekat, že si snad budu díly telenovely shánět někde v originálním znění. Dále mě nehorázně vytáčí, jak se to v TV programu každých pár týdnů jmenuje jinak. Nic zde nehledejte, nemá to ani kapku originality. ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Snad jediný seriál, u kterého můžu úplně vypnout. Postavy se sice chovají jako banda trotlů, je až k nevíře, jak i ty nejjednodušší situace řeší nesmírně komplikovaně, ale asi právě tahle nereálnost mě baví ze všeho nejvíc :) "Musíme si promluvit." "Miluji tě!" "Přirozeně!" "Omlouvám se..." ()

Galerie (467)

Zajímavosti (11)

  • Fürstenhof sa nachádza v nemeckej dedine Vagen. (nico_1)
  • Původně se mělo jednat o seriál o 100 epizodách, nicméně po velkém úspěchu se seriál několikrát prodloužil. K roku 2018 bylo odvysíláno více než 3 000 epizod ve 14. sériích. Jedná se tak o jeden z nejdelších německých seriálů co do počtu epizod. (peeteno78)
  • Pro každou sérii je natočena nová znělka, ve které se objevují ústřední postavy dané série. (peeteno78)

Reklama

Reklama