Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

klokyn 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo mám pocit, že táto telenovela je tak trochu nadpriemerom vo svojom žánre. Dávam jej tri hviezdičky, ale samozrejme iba v rámci telenoviel. V porovnaní s inými filmami, ktorým som dal rovnaké hodnotenie je to čistá sračka. Je to nemecký seriál, má asi 310 častí a čo je prekvapivé, že sa tu nevyskytujú takmer žiadny vyslovený záporáci ako v debilných juhoamerických "romantických seriáloch". Rád si to pozriem a nehanbím sa za to. Dokonca sa často zasmejem, ale to skôr na scenáristovej blbosti. ()

Angel30 

všechny recenze uživatele

Nechápu to množství odpadů, musím to trochu vyrovnat třemi hvězdami, protože podle mě existuje víc horších a slabších telenovel. Je ale pravda, že je to hodně předvídatelné, což je velké mínus. Nejlepší byly asi začátky - Sladká Laura & Miriam a Robert. Nejsem ale blázen, neviděla jsem všechny díly a velký fanoušek také nejsem. ()

Reklama

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes ráno se probudím, rozespalý s čajem usedám k bedně, abych se probral a pouštím ji. Místo snídaně s novou však přepínám programy a má omámená mysl uničená z nedostaku spánku a hromady přesčasů zaregistruje na TV Barrandov německé porno s otřesným českým dabingem, ale s dvěma sexy kočkami v letních šatičkách. V hlavě mě projde myšlenka: DVĚ LEZBY-TO MĚ HODNĚ RYCHLE PROBERE-SUPER. Bohužel po malé chviličce mě vše dojde a já ty dvě lezby-nelezby posílám hodně rychle do prdele a odpad! je pro ty dvě lhářky ještě dobré ohodnocení :-) ()

Saraph odpad!

všechny recenze uživatele

Může se to zdát jako detail, ale neskutečně mě štve, jak na sebe všichni mluví spisovně. Nevím, jak v tomhle funguje němčina, nicméně nemůžete ode mne čekat, že si snad budu díly telenovely shánět někde v originálním znění. Dále mě nehorázně vytáčí, jak se to v TV programu každých pár týdnů jmenuje jinak. Nic zde nehledejte, nemá to ani kapku originality. ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Najlepšia zo súčasných európsky telenoviel a asi najlepší európsky seriál, ktorý vysiela STV. V Česku sa zaujímavo popasovali s názvom. Nechápem ale, prečo musia byť vždy taký originálny. V tomto prípade je to ale aj tak na prd, lebo meniť názov pri každej päťdesiatej epizóde, keď sa mení pletka vzťahov a Laura už dávno oddychuje na pláži v Dolných Bačkurovciach musí byť naozaj nudné :-) ()

Galerie (467)

Zajímavosti (11)

  • Seriál měl premiéru 26. září 2005 na německé veřejnoprávní stanici Das Erste. Tam se také vysílal po celou dobu. (peeteno78)
  • V průběhu seriálu bylo odvysíláno několik speciálních epizod, například při oslavách 1 000. epizody. Odvysílán byl také jeden speciální muzikálový díl. (peeteno78)
  • Seriál se stal velice oblíbený i za hranicemi Německa. Vysílá se také na rakouské televizi ORF, italské Rete 4 a velice populární je v Baltských státech (Litva, Lotyšsko a Estonsko). (peeteno78)

Reklama

Reklama