Reklama

Reklama

Hluboko v gangu

Trailer

O2 je čerstvo prepustený väzeň, ktorý si za krádež odsedel niekoľko rokov za mrežami. Plánuje začať nový život, a to najmä kvôli svojmu desaťročnému synovi, ktorý už nemá matku. Chce sa k nemu vrátiť a postarať sa o neho tak, ako to mal urobiť už dávno. Plány sa mu ale zrútia, keď jeho syna krátko po ich stretnutí unesie bezcitný drogový boss. Ten žiada od O2 vysoké výkupné vo výške 100.000 dolárov, ktoré mu musí zohnať do 24 hodín. Ako to však urobiť, keď je ešte stále v podmienke? O2 nemá na výber, a preto sa spojí so svojim pochybným bratrancom a prefíkanou podvodníčkou. Spolu sa vyberú do nebezpečných ulíc Los Angeles, aby vykradli banku a pokúsili sa premôcť vydieračské gangy. To je totiž jediná možnosť, ako zachrániť milovaného syna. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Rozmýšlel jsem se, jestli mám dát tři, nebo čtyři hvězdy. Nakonec jsem dal tři, protože atmosféra ghetta, ovládaného "mocným" Bigem, nebyla vůbec žádná. Takže člověk měl pocit, že i on jakožto bílý turista, by se tam v klidu mohl pohybovat s foťákem a vesele si fotit prodej drog. The Game si odbyl premiéru filmového herce, bohužel jsem mu nevěřil ani jeho zdeformovaný obličej, natož jeho tvrdost. Konec na pláži mě už odrovnal. Přesto je to kvalitní černošský film s tradičním příběhem, který je zde alespoň zábavně vykreslený. 60% ()

smolson 

všechny recenze uživatele

O2 je bývalým členem gangu z LA, kterého právě pustí z vězení a který chce začít nový život a především se postarat o svého syna. Bývalý šéf gangu Meat ale nemá pro jejich idylku pochopení a chce zpátky peníze, o kterých si myslí, že mu je O2 vyfoukl a ukryl před tím, než ho zavřeli. Takže mu synáčka unese a O2 má čas do večera, aby ty love někde sehnal a vykoupil svého syna. V jeho aktivitách mu vypomáhá krásná prostitutka Coco.. Prostoduchý příběh doprovázený velmi předvídatelnými dějovými zvraty je natočen řemeslně velmi precizně, vše působí jako A-čková záležitost, dobrou kameru podkresluje Hip-hop music a vůbec kdo může všechny tyhle shit-mother-fucker-nigga-fellas snímečky, může si klidně připočítat jednu hvězdičku.. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Další z řady cool záležitostí se slibným rozjezdem, ve které se natřásají polonahé děvy a urostlí chlapíci a která se od začátku tváří jako atmosférický thriller, ale přehoupne se do vod nezáživných, až místy otravných, bez špetky autorského vkladu. Naši hrdinové se vzápětí jen přemisťují z místa A do místa B, pronášejí rádoby životní pravdy, poslouchají cool hudbu a dokola vypráví své příběhy, jak a koho už v nebezpečném světě ztratili. ()

divak84 

všechny recenze uživatele

Proč mám pocit, že všechny filmy tothoto ražení (romeo musí zemřít, lovec policajtů, od kolebky do hrobu, a další) točí jeden a ten samý hip hop nigga ? co měly znamenat ty sekundové zablesky, co měla znamenat finalní přestřelka v naprosto debilnim střihu a tempu ? Těšil jsem se, že uvidim oblibeného "negra" s mačetou v ruce, místo toho jsem dostal nějaký sklad po mostem, kde se nerušeně vyrabí drogy zřejmě hezkou řadku let a jedinej polda o toto místo nezakopl. alespon tentokrát nelezla na nervy ženská role - slaďoučka megan "saw5" good je líbezná. Film sám o sobě nestojí za nic. uvod je sice fajn, předměstí LA tradičně horké a divoké, "negři" nerušeně běhají po cestě a střílí po sobě glockem 7 (fajnšmekři AK-47čkou), zapletka o ohovně a styl shánění peněz k smíchu. Kdyby tento film vyšel až po vydání "Taken" tak bych rejžu obviňoval, že chtěl udělat právě "nigga" verzi tohoto thrilleru s L.Neesonem. Film nemůže bavit, hlášky tam nejsou, akčních sekvencí pramaličko, hudba tentokrát taky nicmoc nenabízí (rozuměj žádný solidní gangsta rap v pozadí není). Jediné co je snesitelné ba dokonce na dobré urovni jsou her.výkony. Ale to není až tak překvapující. Afroameričané a zvášt ti s tímto životním pozadí , jsou v těchto rolích jako doma a slova jako motherfucker, nigga či what ya lookin´at bitch (nebo motherfucker) jim z úst jde stále přirozeně :) To je vše. Nic víc. Bohužel...jo, ještě bych dodal že dost lituje "prodavačky" hader. ta chudák neví zda se má považovat za asiatku či černošku ... ()

MTE 

všechny recenze uživatele

Uff no zo zaciatku som bol sokovany mizernymi hereckymi vykonmi, nastastie casom sa to zlepsilo (alebo som si zvykol). Prva polovica filmu bola mizerna, potom sa to rozbehlo. Nebyt toho sladuckeho zaveru (sice iny som necakal...) dal by som viac, takto je to len za 60% z toho asi 15% je za soundtrack ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama