Reklama

Reklama

Hluboko v gangu

Trailer

O2 je čerstvo prepustený väzeň, ktorý si za krádež odsedel niekoľko rokov za mrežami. Plánuje začať nový život, a to najmä kvôli svojmu desaťročnému synovi, ktorý už nemá matku. Chce sa k nemu vrátiť a postarať sa o neho tak, ako to mal urobiť už dávno. Plány sa mu ale zrútia, keď jeho syna krátko po ich stretnutí unesie bezcitný drogový boss. Ten žiada od O2 vysoké výkupné vo výške 100.000 dolárov, ktoré mu musí zohnať do 24 hodín. Ako to však urobiť, keď je ešte stále v podmienke? O2 nemá na výber, a preto sa spojí so svojim pochybným bratrancom a prefíkanou podvodníčkou. Spolu sa vyberú do nebezpečných ulíc Los Angeles, aby vykradli banku a pokúsili sa premôcť vydieračské gangy. To je totiž jediná možnosť, ako zachrániť milovaného syna. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

smolson 

všechny recenze uživatele

O2 je bývalým členem gangu z LA, kterého právě pustí z vězení a který chce začít nový život a především se postarat o svého syna. Bývalý šéf gangu Meat ale nemá pro jejich idylku pochopení a chce zpátky peníze, o kterých si myslí, že mu je O2 vyfoukl a ukryl před tím, než ho zavřeli. Takže mu synáčka unese a O2 má čas do večera, aby ty love někde sehnal a vykoupil svého syna. V jeho aktivitách mu vypomáhá krásná prostitutka Coco.. Prostoduchý příběh doprovázený velmi předvídatelnými dějovými zvraty je natočen řemeslně velmi precizně, vše působí jako A-čková záležitost, dobrou kameru podkresluje Hip-hop music a vůbec kdo může všechny tyhle shit-mother-fucker-nigga-fellas snímečky, může si klidně připočítat jednu hvězdičku.. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Počáteční honička na ulici a přestřelka mě hodně nalákala a tak jsem zůstal do konce. Jen škoda, že potom se to jaksi uklidní a má to sklony jít do komična... Což, myslím, byla chyba. Celkově to je svižné. slušné honičky a přestřelky. Největší prdel jak se černoši navzájem oslovuji "ty negře"... No a konec ala Shawshank... no comment :-D Děj předvídatelný. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo zajímavě. Propuštěný vězeň, který našel slušnou práci je nucen z ní odejít a dojet pro svého syna, cestou domů je mu auto i se synem ukradeno a on dostává šanci syna vykoupit za velký obnos. Jeho cesta za záchranou syna je trnitá a pomůže mu i jedna vnadná prostitutka. To vše v hip hop stylu s trochou závěrečného sentimentu. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Celkom slušne zvládnutý negerský akčák so sexi čokoládkou Coco a svalovcom O2, ktorý po návrate z basy má snahu slušne žiť, pokiaľ mu feťácky gangstri neunesú syna, O2 zistí že Coco pracuje pre nich ale len živorí a chce vypadnúť niekam ďaleko a začať odznova,tak nastupujú na cestu zločinu a násilia okorenenú slastným milovaním kvoli záchrane syna zo spárov Big Meata bývalého parťáka, ale všetci dobre vieme ako to chodí: "spolky-čertove volky" ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Krátce a jasně béčko jako z praku. Svižný nástup sliboval akční podívanou a hlavní hrdina, za rytmu rapu, kostil jednoho muther-fuckera za druhym. Když přišla na scénu svůdná Good, nebylo pochyb,že kopírování klasické šablony je tady. Bylo tomu tak,ale stylem poutavým a dobře dívatelným. Bohužel si šablona udržela i kýčovitý závěr,který Waist Deepu vzal čtvrtou hvězdu. poctivě vyrapovaných 70%!. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama