Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Teď pracuj, žít můžeš později!" Tak to je odvážné tvrzení ve světě, kde si dámy neobdařené tělesným tukem z nudy přepudrovávají nosy koksem a narušují celistvost žil pravidelnými vpichy jehel. Mne tedy svět modelek, supermodelek ani topmodelek absolutně nevzrušuje, ale Giina poloha rozpustile svérázného provokatéra mne dost bavila. Dramatická část však bohužel dostala větší prostor než ta pohodová a patrně proto pro mne Gia představuje jen průměrný životopisný film. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Jednou jsi na nahoře, podruhé se topíš ve s..... Další z filmů o tom jak drogy dokážou zkazit život. Samozřejmě to má špatný konec, asi to bude tím, že je to taki v realitě. Angelina jak ji neznám, zahrála Giu tak skvěle, že bych byl ochoten přijmout i fakt, že ta modelka vlastně Angelina byla. Elizabeth Mitchell rovněž skvěle sekundovala a nemám zde moc co vytknout, přesto mě film nezaujal tak jak by bylo potřeba. ()

Reklama

mysicka 

všechny recenze uživatele

příběh něžné i proradné, kruté i bezradné giy.. příběh o jedinečnosti, o cestách nahoru, vrcholech i pádech do propastí, které jsou bezedné a tudíž odrazit zpátky se nedá.. gia byla krásná a jedinečná.. milovala se stejnou intenzitou jako fetovala, vše naplno, bez mezí a mantinelů.. happyend se nekoná, tohle je život.. angelina jolie v roli supermodelky, které ležel celý svět u nohou, jenže to nebylo to, co ona potřebovala a co si přála.. ps: pseudodokument? citové vydírání? hehe.. občas je dobré vidět dál než jen na špičku svého nosu.. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Angelina je vážně výborná herečka a tady měla obrovskou příležitost se předvést a taky se předvedla. Z obrazu téměř nezmizí: mluví, nadává, fetuje, miluje, pózuje a všechno na plný pecky. Z filmu, který je krapet tendenčně natočen a v podstatě od začátku můžete předvídat, kam se děj bude ubírat a to i režijně (takže žádné obrazy pozpátku, vložené anime, atd.), udělala Angelina právě svým přesvědčivým projevem něco velmi zvláštního. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Příběh Gii Curangi je skutečně alarmující a jakkoli umělecky ztrávrněný film inspirovaný jejím pádem je důležitý. Je příjemné zpětně sledovat, jak moc Angelina tehdy jako Gia zabodovala, pomohla mnoha budoucím lesbičkám s vyoutováním a dalším lidem ukázala i jiné druhy lásky. Nicméně v této podobě ta romance se Sandy Linter bohužel posloužila jen jako krytí pro mnohem důležitější zprávu o zničujícím prostředí modelingu, o přezíravosti, která vedla k drogám a později k nákaze AIDS. O celou dekádu před Freddiem Mercurym se Gia stala jednou z prvních celebrit, které zemřely na neviditelný hazard se životem. Gia žila příliš rychle, stačilo dva roky fotit obálky pro Vogue a Cosmo, aby se dalších šest let brodila bahnem. A v tom je hlavní mínus tohoto filmu, Angelina není příliš uvěřitelná jako naivní osmnácka a z nejhorších momentů života Gii vidíme jen zlomek. Přesto na televizní HBO trhák to stačí. #hbo ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Angelina Jolie získala za svůj herecký výkon v titulní roli Zlatý glób. (Elisebah)
  • Film získal kromě dalších prestižních cen i dva prestižní Zlaté Glóby. (Elisebah)
  • Faye Dunaway získala za svůj herecký výkon Zlatý glób. (Elisebah)

Reklama

Reklama