foto

Elizabeth Mitchell

  • nar. 27.3.1970 (47 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ačkoli se narodila přímo v městě stvořeném pro film, dlouho to na nějakou kariéru nevypadalo. Jako malá se s rodiči, mimochodem obchodníky s realitami, musela přestěhovat do Dallasu a na univerzitě studovala výtvarné umění. Brzy ovšem poznala, že jí láká něco jiného a šest vyvíjela talent na divadelních prknech v Dallasu.

K televizi už byl jen krůček a Elizabeth se zaučovala v menších rolích seriálů jako JAG nebo Sentinel. Přelom nastal s příchodem nového století, kdy už na ní pomrkávala větší filmová příležitost (Frekvence) a stále seriálové angažmá (Pohotovost).

Její zatím nejslavnější účastí je (nyní už trilogie) Santa Clause s Timem Allenem, dál se ovšem potlouká po různých televizních show a filmech. Nedávno jsme ji mohli vidět také v drsné krimi Running Scared.

Šimon "Dankik" Holý

Herecká filmografie

Filmy

2016 Očista: Volební rok
2013 Kristin's Christmas Past
Případ Casey (TV film)
2011 Answers to Nothing
2010 Lost: The Final Chapter (TV film)
Lost: The Final Journey (TV film)
2006 Santa Claus 3: Úniková klauzule
Zběsilý útěk
2004 3: Dale Earnhardtův příběh (TV film)
2003 Lyon's Den, The (TV film)
2002 Muž a chlapec (TV film)
Santa Claus 2
2001 Hollywood Palms
Hra na dvě strany
2000 Frekvence
Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
Sestřička Betty
1999 Molly
1998 Gia (TV film)
1997 Comfort, Texas (TV film)

TV seriály

2016 Dead of Summer (TV seriál)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Kletba Roztříštěného zraku (S04E11)
Pád (S04E10)
Nebezpečné zrcadlo 2 (S04E09)
další epizody (10)
2013 Bez hranic (TV seriál)
2012 Revoluce (TV seriál)
2010 Ztraceni (TV seriál)
Konec (S06E17)
LA X I (S06E01)
2009 V (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Incident - část 2 (S05E17)
Incident - část 1 (S05E16)
Následuj vůdce (S05E15)
další epizody (14)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Není nad to být doma: 3. část (S04E14)
Není nad to být doma: 2. část (S04E13)
Není nad to být doma: 1. část (S04E12)
další epizody (13)
2007 Lost: Missing Pieces (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Za zrcadlem (S03E22)
Největší hity (S03E21)
Muž za oponou (S03E20)
další epizody (12)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Ano (S03E06)
Cena za život (S03E05)
Na vlastní triko (S03E04)
další epizody (5)
2004 Dr. House (TV seriál)
Jeptiška (S01E05)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
2001 Beast, The (TV seriál)
1998 Significant Others (TV seriál)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)

Dokumentární

2009 Lost: Destiny Calls (TV film)
2007 Lost Survivor Guide (TV film) - a.z.
Lost: The Answers (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace