Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

Tomesh 

všechny recenze uživatele

Na začátku je nutné ujasnit si jednu věc. I kdyby to stálo za hovno, ale byla v tom nahá Angelina, tak je pro mě ten film dobrej. Nejspíš se tímto degraduju v očích pseudointelektuálních šašků, ale poživačného samce v sobě zapírat nehodlám. Ovšem tady se jedná o velice kvalitní dílko popisující lesk a bídu života modelky, která si to víceméně zařídila po svém a taky na to pak dojela. Nevím, proč mě to tak táhne k těmto sebedestruktivním typům, pro které jsou konvence výsměchem.. ale je na tom bezpochyby něco sladkého! ()

meave 

všechny recenze uživatele

Citlivý príbeh dietaťa strateného vo svete aj vo vlastnom vnútri. Angelina Jolie podala skvelý výkon. Súhlasím s Tosimom a jeho konštatovaním obrovskej naliehavosti. Dnes je síce mnoho týchto tém diskutovaných širšie, ničím to ale neznižuje nevyhnutnosť obozretnosti. Gia je úžasne zahraná a podaná a ako jeden z nemnohých snímkov ma presvedčila, dojala a vtiahla do svojho sveta. Tlieskam. ()

Reklama

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Šoubyznys umí být velmi nekompromisní, může člověka zničit a Gia to jenom potvrzuje. Podle mého názoru je to dodnes nejlepší herecký výkon Angeliny Jolie. Jako by role Giy byla pro Angelinu šitá na míru. Jakoby sama herečka prožila něco obdobného. V tomhle filmu Angelině věřím naprosto všechno. Gia byla temperamentní, impulzivní, krásná. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Udatná valkýra showbyznysu, nespoutaná tělem ani duší. Vždycky svá a nikdy jiná. Krásná. Jedinečná. Taková byla Gia. A taková je i Angelina Jolie, takže proto ji ta role tak sedla a neslo rozeznat, kdo je kdo. Kdybych nevedel, ze se Jolie narodila jeste v dobe, kdy Curangi zila, tak bych si stal za tim, ze je to jeji reinkarnace. ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Gia je podle mě jeden z nejlépe natočených životopisných snímků. Je to sice malý, nenápadný film, ale jeho hlavní myšlenka je plná naléhavosti a bezmocnosti.... Nádherná Angelina Jolie si tímto výkonem upevnila pozici jedné z nej hereček sídlící v Hollywoodu. Občas jsem si myslel, že natáčí opravdový život Giy a ne jen rekonstrukci.__Gia Marie Curangi je odstrašující případ drog, ale zároveň dokazuje, že i takovéhle problémy se dají řešit. Řešit ale jen s pomocí vůle. A pak, že slavní to mají lehké... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Angelina Jolie (Gia) řekla o Gie Carangi: „Když je volná a sama sebou, je neuvěřitelná. To je ta tragédie jejího příběhu. Myslíte si: ,Sakra, vždyť nepotřebovala drogy, to ona byla droga.‘“ (TheRay97)

Reklama

Reklama