Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

Mischko odpad!

všechny recenze uživatele

První setkání s tímto seriálem vedlo k tomu, že jsem v totálním šoku shlédla téměř celou jednu epizodu ve snaze pochopit, co to má znamenat. V naivní důvěře jsem čekala, že si najednou pan Lenssen nasadí kašpárkovskou čepici a řekne, že to opravdu nemyslí vážně. Ničeho takového jsem se nedočkala a příští týden jsem televizi radši ani nezapínala. ()

dris odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál, který od srdce nesnáším. Noční záběry tak kvalitní, že kdybych je natočil na mou kameru byly by kvalitnější. Dialogy naprosto nemyslné nevkusné a bezduché. Zápletky případu stupidní akce naprosto "neakční". Nic doopravdy není žádné plus na tomhle seriálu není nic pozitivního. Lidi pokud se máte aspoň trošičku rádi tohle nikdy nepodstoupíte já osobně radši půjdu na anální sondu než vytrpět jeden díl dokonce. Závěr 7 věci, které budu dělat radši než se dívat na sympaťáka Lenssena - Půjdu na přednášku o mužské prostatě - Zúčastním se veselého večerního maratonu s filmy Zdeňka Trošky - Navštívím sezení s Ester Kočičkovou (a dokonce ji budu poslouchat!!!) - Pustím si nějaký „vtipný“ pořad s Petrem Rychlým - Vyvěsím doma nad postel plakát Harisona Forda - Mrknu na první sérii Julie Lescautové - Uvařím jídlo podle Jirky Babicy !POZOR! a budu ho jíst! ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak je to možný, ale dokázal mě ten seriál i přesto, že jsem jen tak ze zábavy prohledával kanály, donutit sledovat příběhy těch naprosto dementních představitelů. Snaží se to být autentické a tak to vypadá jako, kdyby opravdu německá zásahovka podnikla nějakou akci...bohužel až do doby dokud se jeden z herců neprokecne dementními dialogy. Suma sumárum překvapivě neobvyklá kriminálka od ostatních německých kravin, která dokáže na první pohled opravdu zaujmout a ten jeden bod si za tu snahu zaslouží. (2/10) ()

JohnnyB. odpad!

všechny recenze uživatele

Doteď jsem si na CSFD vcelku vystačil se stupnicí "odpad! - *****". Pro tento seriál hledám trochu ostřejší slovo s více vykřičníky, jelikož "odpad!" tento seriál nevystihuje zcela přesně. Navíc myslím, že ostatním filmovým "odpadům!" křivdím tím, že jsou s tímhle "dílem" v hodnocení na stejné úrovni. Tohle je asi opravdu to nejhorší, co jsem měl možnost shlédnout. ()

Mukunda 

všechny recenze uživatele

Možná je mé hodnocení poněkud zvrácené, pokud se ale člověk na tento seriál nedívá jako na seriózní dílo, ale jako na parodii sama sebe, na herce tak neschopné, až je to směšné a scénář tak stupidní, až je geniální, tak se u toho skvěle pobavíte. Jste-li jen trochu zvrácení, pusťte si jeden, dva díly s přáteli a nějakým alkoholem, určitě se zasmějete. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se v seriálu uvádí, že se případy zakládají na pravdě, není tomu tak. Postavy i děj jednotlivých epizod je smyšlený. (jurama525)

Reklama

Reklama