Reklama

Reklama

Andělé a panny

  • Česko Decameron: Andělé a panny (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

10 mladých Florenťanů si krátí dlouhou chvíli tím, že si vypráví dekadentní příběhy o lásce a pikantních milostných dobrodružstvích... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

lioncel 

všechny recenze uživatele

"Giovanni Boccaccio ... Známý cyklus Dekameron je považován za vrcholné Boccacciovo dílo. Vznikl mezi roky 1348 až 1353. Jedná se o soubor sta novel převážně s erotickým zaměřením. Příběhy jsou ve stejném poměru rozděleny do deseti dní (deka = deset; odtud také název cyklu). Své zážitky vypráví deset mladých lidí (7 žen a 3 muži), kteří utekli z města na venkov, aby se zachránili před morem, který vypukl ve Florencii roku 1348. Církev dílo odsoudila" … a jak se tak dívám okolo, i většina místních filmových znalců, ale - tak to já ne .. mně se to líbilo : správně naivní .. přitom vesele rozverné .. a v neposlední řadě i eroticky dráždivé .. mistr Giovanni by byl určitě spokojen .. ostatně, pro puritány to on určitě nenapsal .. a ještě musím dodat jeden důvod, proč mám pro toto dílo na věčné časy takovou slabost .. u ústní maturitní zkoušky z mateřského jazyka, na kterou jsem se nějak neměl čas se řádně připravit, jsem si vytáhl otázku číslo tři a hádejte, co to bylo (.. mimochodem, dostal jsem samozřejmě za 1) …. a ještě, jak je už mým místním zvykem : I Love You, Kate Groombridge … takže sečteno a potvrzeno, na just všem, dávám **** … ()

linger 

všechny recenze uživatele

Podla nizkeho hodnotenia vidim, ze tento film je silne nepochopeny, a ze od nazvu "Stredoveke prcicky" niekto asi cakal vrcholne dielo talianskej renesancie prenesene na strieborne platno. Oproti klasickym "prcickam" je to pritom ovela vkusnejsie, so zaujimavym hereckym obsadenim (kvoli Haydenovi by nejedna sla do klastora...), jednoducho prijemna oddychovka s par erotickymi vtipkami a dobrodruzno-romantickou dejovou liniou. ()

Reklama

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

No nazdar! Má zde tento film opravdu 46%, nebo mně pouze šálí zrak? Bohužel nešálí a je to tvrdá realita. Ačkoliv já nechápu, jak je vůbec možné, aby něco takto debilního mohlo mít 46%. Kdybych měl sestavit můj sobní žebříček 20-ti nejhorších filmů, tak film Andělé a panny by tam byl na 100%! Dost se divím, že to zde není mezi 200 nejhoršími filmy a hlavně, že ani na IMDB to není v "Bottom". Tohle je pro mně velká záhada. Film absolutně o ničem. Příběh (pokud se to dá nazva) je nulový, uražející a bez jakékoliv pointy. Nechápu, kde vzal režisér David Leland odvahu natočit něco tak debilního. A kvalitní herec Tim Roth tam dělal co? To nemá zapotřebí. To samé platí i pro Haydena Christensena.Když tak přemýšlím, tak zde nebylo nic, co by stálo to. Nic!!! Jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl. Samozřejmně, že dávám ODPAD a pokud bych mohla, tak bych ho dal třeba i tři krát. Pokud možno, tak se tomuto filmu vyhněte obloukem, nebo budete naštváni jako já, že jste na to vůbec koukali. Kdybych si mohl vybrat mezi tímto filmem a Patriotem se Seagalem, tak beru všema deseti Patriota!!! ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Komedie s moderními prvky, zvláště hudbou což už ale bylo u Příběhu rytíře. Film je jasně zaměřen na vyprávěni vicero lidí, kteří řeší problém ztráty panictví. Každy po svém a s různymi nástrahami... :-) O ničem jiném film není ikdyž je sem zamotán boj o největší krásku (Mischa Barton). Scény z kláštera by se spiš hodily na scény z bordelu. To samé platí o šatech všech dívek ve filmu :-). Nejde o žádny zázrak ale i tak pro mě 3*. ()

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Už od prvního záběru s čůrajícími andělíčky jsem si říkala že tohle musí být buď povedená komedie, nebo naprostá fraška. Ovšem druhá varianta se potvrdila jako skutečnost. Příběh filmu se vyrovnal české televizní pohádce (je jedno jestli komunistické nebo moderní, točí stále stejné) křížené s pornofilmem. Celý film připomíná místo v Monty Pythonském filmu Holy Grail (Svatý Grál) když se Sir Galahad dostane na hrad Anthrax. Celé naprosto trapné a nevtipné, nevěřila jsem svým očím. Před závěrečný souboj s kordy byl groteskní a zamilovaný happyend tomu vážně nasadil korunu. Absolutně nechápu co tu dobří herci. jako Tim Roth vůbec pohledávají. Hayden Christensen je sice pohledný a docela dobrý herec, ale skutečně má na víc než na tohle. Odpad! je normálně slušný hodnocení pro tuhle pakárnu. Nevím jestli je svět filmu opravdu tak strašnej, nebo jestli je to mnou, že vždycky narazím na tak příšerné filmy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Bolo takmer nemožné, aby sa v 14. storočí dostal Rus do Talianska pre rozsiahle nepriateľské územia medzi dvoma krajinami. (Real Tom Hardy)
  • Príbeh je voľne založený na cykluse 100 noviel talianskeho autora Giovanniho Boccaccia pod názvom "Il Decamerone" (Dekameron), ktoré vyšli v rokoch 1349 až 1353. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama