Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 16 (1987) (série)


Romance do růžova (S16E18)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1987, 32 min

Obsahy(1)

Komedie o tom, co všechno se také může přihodit při jednom seznámení na inzerát. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Z bakalářských příběhů tvoří tenhle kousek spíš pomyslné dno, kdy chybí pořádná zápletka a především pointa, nemluvě o tom, že Jan Miller je skutečný chudinka beze špetky charismatu, který ale vzhledem k výše zmíněným nedostatkům nevzbuzuje ani lítost. Naprostá ztráta času vhodná jako vata k zaplnění vysílacího času mezi třetí hodinou noční a svítáním. Celkový dojem: 5 % za vizáž Jany Janěkové. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bakalářská lekrace totálně do ztracena... J.M. coby zakyslý seladon s pršákem (mantl) a různě trapnými pokrývkami hlavy hledající >dámu na inzerát< , J.J. jako dobově naladěná sexbomba s pršákem (nous) a různě trapnými úpletovými oblečky hledající >pána na inzerát< , Růženka, proti níž byl Colombův Pežotek vozem roku a chata (kupodivu beze jména) uprostřed lesa coby nástroj (s)balení - a jinak jen troška toho plkání a pár uměřeně veselých gagů do ukuňkané trapnosti... Doslova na houby. - - - - - (Poprvé viděno 31.3.2010 na ČT1, hodnocení a komentář zde /až s podivem po těch třiadvaceti letech/ jako první - 31.3.2010) ()

Reklama

Hekman 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku jsem si myslel, ze se jedna o ztracenou epizodu z Pripadu prezidenta Zemana. Cekajic, kdy vykuk ve zmijovce vytahne nuz a zacne tu nebohou kocku porcovat, jsem se dopracoval k prekvapeni, ze to nejakej jinej posuk mozna myslel i vazne. Hvezdu navic za par slusnych kamenaku. A pseudoseriovyhovraha mi bylo i trochu lito. Desna hovadina, na kterou jsem se vydrzel divat jen diky Janicce Janekovy. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevtipná a navíc neskutečně vlekoucí se krátká povídka z cyklu Bakaláři, která vypráví o rande na slepo dvou dospělých lidí a jejich výletu na chatu. Nějaké povídačky o ničem pak končí společnou snídaní hub, přičemž ani jeden z nich neví, zda nejí jedovaté houby. Kromě toho, že Jana Janěková ukáže půl ňadra, není na této povídce naprosto nic zajímavé. Hudba: neuvedeno ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jistě, že to žádné kvality nemělo, se stupidní zápletkou (napřed nudného "dědka" nechce a když ji málem přiotráví houbami, tak se do něho zamiluje nebo co). Vždyť je to televizní třicetiminutovka o dvou hercích. Dokonce i prostor chaty byl natáčen ve studiu... Ale některé hlášky se mi líbily: "Vy se na mě asi zlobíte...ale já za to fakt nemůžu." Myslím, že televizní filmečky mohou být horší i lepší. Tento je něco mezi. A_FISH: :-) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno