Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Poslední recenze (1 976)

plakát

Roznese tě na kopytech (2013) (TV film) 

Stupidní k(und)omedie beze lekrace, ledaže byste se lekali a smáli Štajndlerovi, jaký že je blbý herec a prasečí ksicht. To se zase kásting vykastil... Kasta si hýká, kasta se má... °-/ . . . A prej "slavnej bestseller", hahahahaha... Tak jsem se aspoň jednou zasmál. . . . Co dodat? Tradičně veřejnostádně zase jen marnost a ztráta času. Howgh. - - - - - (Poprvé a naposledy viděno 20.12.2013 ze stupidně studijních důvodů na webu >šašské tupovize< , hodnocení 443., komentář zde jako dvaačtyřicátý - 20.12.2013)

plakát

Sebemilenec (2013) (TV film) 

Laciná manýra >Monýra< čili klasická monyoffská rádoby >zeživotazaživa< literární šmíra televizně vytuněná trendy stylem >samohana< made in Renč, další blábol šašskotelevizáckého telenovelového typu vyrobený jak podle šablonky jalovou formou s machou rutinérského jelita a s otravně přehrávajícími kreacemi stolicko-štatlařské čudlárny, dohromady pak vytvářející obludnou machinaci s panoptikálními postavami, kde možná snad i reálně možný příběh nakonec spadá a končí zpotvořený do parodie žánru i života. A tak postavy včele se S.S. už tradičně všelijak poulí oči, dělají grimasy, trhají hlavami a vypouštějí z papulí nereálné či zbytečné větší či menší bláboly a celé je to i těmi kecy zbytečně natažené do šílených devadesáti minut, přičemž příběh by snesl formát bakalářské půlhoďkové epissodky na téma "kterak nána k sobě zaslouženému štěstí přišla a jak to bylo dál"... . . . A komu to slouží? Možná si tu někdo hojí (honí?) nějaká bebinka, že... Docela mě i pobavil v závěrečných titulcích (jojo, čtu děcka rád titulky, člověk se poučí, kdo-kdy-kde-kolik) uvedený "fotograf". To si asi za lehký šekel jako vedlejšák hodil fušku známý brněnský rytíř, ležící vždy na správné straně, co tedy té pravé "Simonce" jak známo ale opravdu pomohl. Howgh. - - - P.S. Jo, na stránkách ČT jsem se mmj. dočetl, že S.M. byla "SLAVNÁ ROMANOPISKA"! Tak to jo, asi něco jako Virginia Woolfová, že... - - - P.P.S. Ano, chápu, pro někoho je tahle matérie zjevně vrchol literární i televizní tvorby, pro někoho vrchol životních kulturních zážitků! Ani si nechci představit, jak to máte lidi doma, ale je mi jasné, že vedle bulvárních plátků, šamponů a kosmetiky to bude v té jediné poličce na zdi v >obejváku< nad starou plazmou z druhé ruky pár pejprbeků S.M. (a tím není myšleno nějaký lido SadoMaso, že... ;o) Jasně, v brněnských knihkupectvích a antikvariátech dávno neprodejné ležáky... Tak užívejte >života< lidičky... %-))) - - - - - (Poprvé a naposledy z ryze studijních důvodů zase jednou protrpěno 15.12.2013 na nedělní >veřejnostádně telenovelové jebničce< , hodnocení uzívané 25., komentář zde otrávený jako šestý - 16.12.2013)

plakát

Bastardi 3 (2012) odpad!

Do třetice tedy všeho nasrat! . . . Magnusek vycítil u blboidního stáda nějakou tu škváru, kterou je národní šosák ochoten i přes "krizi" dát za lístek do kina na kvazikontroverzní srágoru (žel filmem toho jména a významu tuto matérii opět nazvat nelze!) a vycintat si do koly a popcornu své mindráky a tak znovu vyváří dvakrát vyvařený a už notně zasmrádlý hnus a hnis současné tušašské pisskultůry. Že mu v tom hrají >hvězdy< ze Stolice jako Brožová, Töpfer či Krampol je mi vcelku jasné, ale že se do téhle žumpy ponoří i pravdoláskaři typu Tříska nebo Lanďák, to mi teda poser prsa zase jednou za čudlárnu. R.Hr., D.Bat., M.Br. či J.Č. a jim podobných je mi už jen líto. To je šílené, kam se prokálel "český film" skoro čtvrt století po >sametu< a čeho je ta naša čudlácká, na eráru tvrdě parazitující kasta za šekel ochotna se zúčastnit... %-(.. . . . Každopádně je trojka nejodpornější díl z trilogie, celek pak hnědě páchne jako hotový OP(R)US MAG(H)NUS jednoho >filmařského< magora a zakomplexovaného ubožáka, jehož pohnutky jeden pochopí snad jen z bezpředmětného nadužívání slůvek jako "vyhulit", "šukat" a neustálých narážek na chlapecké anály. Jojo, zážitek jako bohnus na dvd je "rozhovor" (sic!) s rejžiserem - ufňukaný monolog(!) d.m.s.n. duševně nemocného člověka, jemuž příroda holt nenandala a život už ty zbytky jenom vzal... Nasrat! - - - P.S. K matérii více http://www.csfd.cz/film/276210-bastardi/ a http://www.csfd.cz/film/292999-bastardi-2/ - a užívejte s lavorem na kulích... - - - P.P.S. Tak jsem si jen tak z plezíru s odstupem prosvištěl i něco hodnocení a komentářů ke všem částem trilogie a jsem trošku v kulturním šoku - kdo všechno ze zdejších "přátel filmového umení" je ochoten těmto formou(!) - budiž že obsah by mohl být s tolerancí chráněn "autorskou licencí" - bezprecedentním zhovadilostem dát víc jak jednu hvězdu - zvláště pak v kontextu vnímání na obdobná témata třebas i více kontroverzních děl světové kinematografie... To jste se lidičky už úplně pomátli? . . . Ta produkční píárová hodnocení a komentáře samozřejmě neberu na zřetel, nakonec jsou kdesi na chvostu i vcelku identifikovatelé. No - nenadělá igitátor nic! Dobře vám tak... °-[ - - - - - (Poprvé a naposledy protrpěno ryze ze studijních důvodů za kalné listoprdové noci v lehkém rauši na dvd /to si teda MagicBox pěkně nemagicky nadělal do škatulky, disky skončily už po půlroce distribuce jako ležáky ve výprodejích za 49,00Kč!/ v originálním formátu obrazu, hodnocení 3625., komentář zde jako třistadvacátýsedmý - 20.11.2013)

Poslední hodnocení (6 926)

Akta X - Úvod (1993) (epizoda) (S01E01)

08.08.2016

Červený balónek (1956)

28.03.2014

Umírající zvíře (2008)

28.03.2014

Zabiják Joe (2011)

21.03.2014

Jimi Hendrix (1973)

21.03.2014

Děti moje (2011)

21.03.2014

Precious (2009)

21.03.2014

Reportér (2012)

21.03.2014

Tajemný muž (2012)

21.03.2014

Reklama

Poslední deníček (132)

PŘÍSNĚ TAJNÉ! IGITKA 8.8.2x8 v 8:8:2x8 NA TEN PRSEN K OKUKACI...

 

...čili pro ty čilé rozkročilé - dýchánek pod mrazivým měsícem bude! Ano milí projížděči - 20.8. v D! OKUKACE K OKUPACI!!!

Dvé kapelek k okuku i k tanci! Vstupno volno, mladé filmokantky polovic!

 

P.S. A něco k okukuku pro opulentní okukanty: http://www.csfd.cz/film/96162-okupace-ve-26-obrazech/

PŘÍSNĚ TAJNÉ! IGITKA 8.8.2x8 v 8:8:2x8 NA TEN PRSEN K OKUKACI...

Ovládací panel
93. nej uživatel Česko
259 bodů