Reklama

Reklama

Historky ze Citrilla

(festivalový název)
  • Mexiko Las vueltas del citrillo
všechny plakáty

Obsahy(1)

I když je děj filmu datován konkrétním rokem 1903, jeho atmosféru a napětí charakterizuje výstižněji spíše časový údaj „před revolucí“. Tvůrci mají na mysli revoluci v letech 1910–17, která v Mexiku svrhla diktaturu Porfiria Díaze. Právě za něho došlo k dalšímu zhoršení sociálního postavení obyvatelstva... Las vueltas del Citrillo je název putyky, kořalny, v níž se propíjejí do svých neuvěřitelných příběhů a fantazií vyděděnci společnosti. Bytosti bez budoucnosti i přítomnosti se tady setkávají, aby utápěly svůj život v alkoholu a vyprávěly své příběhy o mrtvých a zjeveních. V atmosféře halucinací a opilosti vzniká však také stěžejní „střízlivý“ příběh lásky, žárlivosti a zrady. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Revo2sion odpad!

všechny recenze uživatele

Tak něco takového nechci už nikdy zažít...četnické humoresky po mexicku bez humoru s haldou alkoholu,opileckým tlacháním o ničem (čti NIČEM), sexem vypatlaného četníka pozorovaným jiným vypatlaným četníkem,naprosto zbytečnou nemluvící ženou...a jistou roli tam sehrála i opičí kniha sexuálních poloh,ale radši nevzpomínat....nedalo se to vydržet...mých 22 minut alespoň přeonalo SUPA.... ()

sup 

všechny recenze uživatele

Po dvaceti minutach jsem odesel, takze se to mozna rozjede, ale tech prvnich dvacet minut mi prislo, ze to opravdu o nicem neni. ()

Reklama

Reklama