Meteority! (TV film)

Akční / Dobrodružný / Katastrofický

USA, 1998, 95 min

Chris Thomson

• dobytek

Pro tenhle film je i hodnocení "odpad!" ještě moc lichotivý. Tohle by spíš zasloužilo rozšířit stupnici směrem dolu na něco ve smyslu "dno žumpy". Jestli jsem tady o několika filmech napsal, že v nich jsou stupidní dialogy, tak dialogy v tomto veledíle svojí stupiditou asi tak 100× překonaj všechno, co jsem kdy viděl. Děj filmu je stejně tak stupidní, nudnej a naprosto předvídatelnej. K tomu si přidejte, že všichni herci působí dojmem, že role ve filmu snad dostali za trest a dílo je dokonáno. V celym filmu neni jediná věc, která by stála za zmínku. Vlastně mě akorát rozesmál místní šerif, kterej se jmenoval Bílý kůň (white horse) a hrál ho indián, co vypadal, jak Vinnetou po návštěvě kosmetickýho salónu. Tomuhle filmu se vyhněte obloukem. A pokud se budete nudit, tak radši běžte 95 minut dloubat klackem do hovna. Určitě to bude větší zábava, než sledovat tohle.(12.9.2006)

• Deimos

TV/// Obsazení 4/10 Děj 1/10 Hudba 3/10 Efekty 1/10/// +nerad to říkám, ale nic pozitivního mě nenapadá -hodně špatné efekty, ubíjející dialogy a opravdu špatný scénář, navíc je to film plný klišé a zvrácené logiky/// Uživatel Smileface to vystihl za mě a k mé smůle jsem už tento film kdysi nedávno viděl. No sice jsem se nakonec dodíval, ale je to s újmou na zdraví. Nejraději bych dal odpad, ale ten dávám filmům, které mají 10% a méně. Takže aby bylo jasno, velice podpůměrná hudba a pár známích herců tento film zachraňují. A zachrání to aji hláška na úvod. "Nenávidím vás, chtěla bych aby ste byly všichni mrtví" "prsk" haha velice dojemné./// Celkem 19%///(15.7.2007)

• Smileface

Mohu s klidem na srdci říct,že toto je jeden z nejvíce odfláklých filmů co jsem viděl.Špatné je uplně všechno.Příšerné amatérské efekty(Člověk se podivuje že je tenhle film z roku 1998),naprosto dementní děj ve kterém se dějí nelogické věci(Meteority padají jako na zakázku hlavním hrdinům vždy těstně vedle,Dívka zavěšená na jeřábu v nějakém umělém talíři a lano se z pro mě nepochopitelných důvodů najednou začne trhat),dialogy jsou přímo ubíjející(scénarista pravděpodobně musel být celou dobu opilý jinak nechápu jak u toho vydržel),šedé herecké výkony nezachrání ani přítomnost jednoho indiánského herce a samozřejmě pro americké filmy normální obal milujících dokonalých američanů(kteří si svou lásku v průběhu filmu stále nahlas připomínají,aby divák o kladných vlastnostech hrdinů ani chvíli nezapochyboval),samozřejmě jsou hrdinové,jsou tam i nějací záporáci,ale opět jsem se nedočkal nikoho normálního,prostě ČERNOBÍLÉ PEKLO.Nedoporučuju nikomu,je to hrůza a děs.(11.4.2004)