Reklama

Reklama

Rinda Rinda Rinda!

  • Japonsko リンダ リンダ リンダ (více)
Trailer

Obsahy(1)

Prostředí japonské střední školy. Dívčí kapela ztratí zpěvačku a kytaristku, ale přesto se zbylé tři dívky rozhodnou, vystoupit na blížícím se školním festivalu. Jako zpěvačku přiberou jihokorejskou studentku a rozhodnou se zahrát písně, legendární japonské pankrockové skupiny The Blue Hearts. Do festivalu zbývá týden... (5150)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

I asijská srdce bijí v rockovém rytmu. Co slečny středoškolačky postrádají v hlasovém rejstříku a čistotě tónů, hravě dožene přirozená rozvernost a energie, která v osvěžujících gejzírech prýští na diváka ze všech stran. V hudebním snímku o slastech a strastech dospívání září podivně introvertní Korejka Bae Du-Na. To jméno si musím zapamatovat. A doufám, že ji uvidím ve filmu Woodyho Allena, Akiho Kaurismakiho nebo Jima Jarmusche. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Linda Linda Linda (リンダ リンダ リンダ) je filmem, který napsal i natočil pan Nobuhiro Yamashita a je pojmenován po songu "Linda Linda " od Japonské Punckové bandy z 90.let "The Blue Hearts". Samotný film je celkem zdlouhavý a více méně postavený pouze na jedné již zmiňované písničce, která film díky horším hereckým výkonům a hluchým místům ve filmu nezachrání, na druhou stranu mě některé scény pořádně rozesmály a zvučný soundtrack se k filmu hodil. O trošku slabší než Swing girls. Malé zklamání. 65 % ()

Reklama

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Rinda Rinda Rinda! Nečekejte ovšem žádné závratné tempo ani strhující příběh nebo zápletku, Linda je totiž tak trochu o něčem jiném, nicméně nepostrádá jakýsi odkaz a to se mi na "Lindě" moc líbilo. Je plná kouzelně hořkosladkých momentů, které vám dokážou nenásilně vehnat slzu do oka nebo vás srazit ze židle. Je opravdová. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Určitě to není "špatný film", ale k vyloženě "dobrému" to má u mě poměrně daleko. Co se musí uznat, je, že i když Linda skoro totálně postrádá děj, tak jsem u ní vydržel od začátku do konce bez toho, abych koukal po hodinách. To je koneckonců jeden z hlavních kladů filmu, i když zpracovává velké nic, nějak dokáže nenudit. Velké čekání na něco nás ke konci odmění velkým finále, které mě opravdu rozehřálo, ale přecijen, 2 hodiny čekání na velký závěr si nezaslouží knedlíků pět. Čtyři budou stačit. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je cista radost. Je to o teenagerkach, ale nejen pro ne. Jeste ted se mi rozbusi srdce kdyz si na to vzpomenu. Na Febiu sel tenhle film rano v junior sekci pro skoly a to byl taky celkem zazitek. Publikum ve veku konce zakladky, zacatku stredni, jen sem tam nejakej filmofil. A bylo to znat.To vite, ze vetsina deti behem filmu hlucela, blbla a urcite jim ty ctyri asiatky prisli docela divny. Presto kdyz jsem odchazel tak jsem si nemohl nevsimnout zvlastniho pohledu dobre ctvrtiny z nich. Film se jich dotkl. Me se moc libila kamera a hudba(James Iha-kytarista the smashing pumkins). Ale nad obojim cni energie samotneho filmu, jeho humor i romantika.Du-na Bae znama take ze Sympathy for Mr. Vengeance hraje pokornou korejskou studentku, na vymennem pobyte,primo uzasne a i kdyz na zacatku jeji postave zpev nejde a rychle nacvicuje v karoake na konci ji to zpiva fakt dobre, skoro jak Nene Hagen. Super film! Rinda Rinda Rinda! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Po uvedení filmu vydala dívčí skupina Paran Maum v Koreji a Japonsku CD pojmenované "We Are Paran Maum". (Raztubyl)

Reklama

Reklama