Reklama

Reklama

Malý Roy žije s matkou v obytném přívěsu v lese. Nechodí do školy, protože to matka nepovažuje za správné. Jenže jednoho dne chlapec způsobí nehodu, při které uteče nebezpečná šelma. Brzy se objeví první mrtvý a místní šerif má najednou plno starostí... (TV Prima)

Recenze (54)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ani nevim, za co tu jednu hvězdičku vlastně dávám. Divák je nucen dívat se hodinu a půl na tygra pohybujícího se březovým lesíkem (dost nevšední podívaná), který sem tam někoho sežere a mezitím je loven partou komických figurek, v čele s uhlazeným šerifem Barnesem. Jediným plusem je sama šelma - tygří herec předvádí nejlepší výkon na place, ještěže nebyl nahrazen nějakou digitální potvorou. ()

Fíma odpad!

všechny recenze uživatele

Jen se divím, že v Indii ještě vůbec žijí nějací lidé (podle wiki miliarda a kousek, přičemž kouskem se myslí Německo, Francie, Polsko a ČR dohromady, tj. poměrně dost), protože podle filmu by již všichni měli dávno ležet v žaludcích těch nejvražednějších monster, jaká kdy Země nosila, tedy tygrů. Těším se na pokračování Vetřelec vs. tygr nebo Tygr kontra Godzila, popřípadě Tygr II: Létající zabiják. ()

Reklama

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je moc i na mě, zvířecí horory se nejvíc dělají se žralokem a krokodýlem a taky pavouci jsou v kurzu. Ale tygr ten teda se opravdu nevidí. na tom filmu není co by mělo diváka zaujnout. Malý harant co je tygrem fascinován a on ho nesežere, či divný šerif co nenosí ani uniformu policajta. Ve scénách není nic vidět, jen kusy těl a louže krve. Odpad jak vyšitý. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Miluji filmy, jejichž název mě přesně informuje o zápletce i vlastní kvalitě takto pojmenovaného díla. S tímto vědomím usedám před televizi a přepínám na Primu Cool. Jsem konsternován. Drsný, ale spravedlivý šerif s patkou, slavný lovec Pampalini a retardovaný chlapec pátrají po pruhované bestii číhající ve vysoké trávě na svou další oběť. Role tygra je psána tygrovi na tělo. Působí v ní zcela věrohodně, ať už kráčí bokem nebo čelem k objektivu kamery. Svým hereckým výkonem naprosto válcuje všechny přítomné, působí přirozeně a sebevědomě, s přehledem se pohybuje doprava i doleva. Svůj part si evidentně užívá, divoce mrská ocasem a vrčí. Už se těší na svou životní scénu – napadení člověka. Bohužel mu to ta pištící kráva celé zkazila. Trochu to připomíná můj nedávný zážitek, když lvice nesměle atakovala s pocitem vlastní podřazenosti krotitele jménem Bob Navarro King v cirkuse Bob Navarro King. Hlavní hrdina filmu je za idiota. No nic, s takovým talentem ho zřejmě nevidíme naposledy a má našlápnuto k hvězdné kariéře v dalších céčkových kokotinách. Pro povzbuzení do budoucna dávám dvě hvězdičky. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Další nudný televizní výtvor nesoucí značku hororu, který určitě slouží jen jako výplň televizního vysílacího času. Námět není zas až tak špatný, ale výsledek je tristní. O hlavní postavě, v tomto případě je to tygr, se tu převážně jen neustále hovoří a aby to nebylo až tak trapný, tak ho tam občas krátce střihnou. Televizní společnosti sice nemají k dispozici velké rozpočtové prostředky, ale tady to vypadá, že se snažili ušetřit až moc. Kdyby tento výtvor nevznikl, nic by se nestalo. Jsou daleko lepší "tygří" horory. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Stonewall, Manitoba (Kanada). (Arsenal83)
  • Film je založený na románe 'Shikar' od Jacka Warnera. (Arsenal83)

Reklama

Reklama