Reklama

Reklama

D.A.F.T.

(video kompilace)
  • Francie D.A.F.T. : A Story about Dogs, Androids, Firemen and Tomatoes
všechny plakáty

Obsahy(1)

Kolekce klipů k prvnímu albu francouzské skupiny Daft Punk "Homework" obsahuje tato videa: Da funk, Around the world, Burnin, Revolution 909, Fresh, Rollin´ & Scratchin´ (live in L.A.). Na DVD jsou také záběry z natáčení a komentáře tvůrců. (J.Connor)

Recenze (10)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V klipech a především těch tanečních poslední dobou akorát věčně vrtěj ženský prdelema, někde se paří, a dj do toho hraje svůj nejnovější hit, prostě zívačka neskutečná. Kde jsou ty časy, kdy se alespoň už i na ty klipy ještě dalo koukat. Daft Punk ale s tímhle nikdy něměli problém. Když začínali, tak se nebáli na sebe hodit psí hlavu a chodit po ulicích v klipu k skladbě Da Funk nebo ukázali, jak je to vlastně jednoduchý stvořit klip, a přitom tak stylový, čímž narážím na Around the world. Později zase z klipů udělali hodinovej kreslenej anime muzikál a opět dokázali, že jsou něco víc než jen obyčejná hudební kapela. Kdybych to tady měl hodnotit srdcem, tak ani pět hvězd by mi nestačilo. U tohohle opravdu ne. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Báječná kompilace videoklipů z počáteční etapy Daft Punk, a zároveň stěžejního alba Homework, který od fundamentálních základů překopalo houseovou scénu nejen v rámci francouzskýho hudebního undergroundu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Už len pre tú možnosť sledovať, ako z Gondryho vízie s hudobnými panáčikmi a schodiskom, vznikol jeden z najlepších videoklipov v dejinách. Top. ()

Reklama

Reklama