Zerophilia

Komedie

USA, 2005

Martin Curland

Jsem rád, že k tomuhle kousku chybí obsah, takže jsem pořádně nevěděl do čeho jdu - jen jsem odhadoval podle obalu DVD, který je zcela zavádějící. Nuže, byl jsem mile překvapen. A co se mi líbilo: dobrej nápad, dobrá hudba, to, že mě film po začátku nezklamal nějakým fantasy nesmyslem (ne že by zerofilie byla racionální, ale stačí přijmout její existenci a dál žít v reálném světě); to, že jsem po hodině pochoopil zápletku dřív než mi ji režisér naservíroval pod nos; to, že mě pak čekalo další překvapení. Zkrátka není to žádný zázrak, ale není nudný, pozitivně naladí a pobaví. 70% # A mimochodem postava Giny Bellman má v sobě dost z Jane z Coupling; Rebecca Mozo (Michelle) vypadá jako Winona Ryder.(13.4.2010)

Zerophilia je dobrá komédia. Vôbec nie je na spôsob "trápnych teen komedii" ale skôr to hrá takou inteligentnejšou formou. Síce má tento počin svoje muchy ale rozhodne v porovnaní s podobným typom takýchto komédii je Zerophilia najlepším počinom. (Hodnotenie 3,5)(27.8.2011)

Už podle plakátu sem myslel, že to bude něco stylu prci prci prcičky, kupodivu nebylo. Luk je zerofil a při vzrušení se mu začnou měnit části těla na ženské a při orgasmu se změní celý na ženu a potýká se s ženskými problémy a myšlením nakonec se setká s dalším zerofilem, který ho podvede..(14.2.2010)