Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tož vskutku úsměvný akční kousek, který je svým způsobem tak blbý až je dobrý. Dobrý znamená průměrný. Je tu několik docela dobrých akčních scén i přestřelek, je tu i množství stupidních až nelogických situací, ale Paul Walker podal slušný herecký výkon (já s ním nikdy neměl nějak velký problém, svoje si odvedl). Olivia Wilde patří mezi moje nejoblíbenější herečky – já tuhle babu vždycky žral – hlavně tedy po vzhledové stránce, ale jako herečka je taky dobrá. Ten konec na mostě byl sice debilní, ale co už. Neškodný filmeček na jedno podívání. ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

pomerne neznamy film s dobrym hereckym obsadenim, kopou znamych tvari, idiotskym pribehom ale zato s vybornym Walkerom a prekrasnou Oliviou Wilde, ktorej sa staci usmiat a hned je svet krajsi... inak je to ciste akcne americke becko s klasickym happyendom... ale tych par minut nikomu neuskodi...7/10 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pohoď ho někde v pytli. Já budu dělat, že ho přinesl Santa a tím to končí." Taková nabídka od agenta zní lákavě, ale není on tak trochu svině? Trošku se tak chová, takže na falešnýho Bobbyho Z zaútočili agenti, motorkáři, drogoví dealeři, zrádnej parťák i mrtvej dvojník a mě to bavilo. Důvodem tý zábavy je patrně to, že motivace jednotlivých hráčů jsou odhalovány poměrně pozvolna, takže se o tom dalo trošku podumat. A když mezi tím dumáním neustále pobíhá něco tak svůdnýho jako Elizabeth, tak moje první signální soustava tvrdí, že tohle se zkrátka musí hvězdami dobře zaplatit. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúce. Chodec mal len dve sady filmov. Totálne, lacné, B-čkoviny, ktoré si užíval a potom autičkárske srandy. Tu mu veľmi príjemne sekundovala Olívia, malo to aj náznaky nejakej záletky a aspoň to nepôsobilo tak tupo a prvoplánovo. Tak či onak, ostáva to v Bčkových vodách, ale nešklbete si kotlety a miestami to aj baví. 3 z 5 ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nutno uznat, že především v bitkách Paul Walker válí.. A na něm stojí celý film, ještě na Olivii Wilde (nevím jestli tou dobou už hrála v Houseovi). Děj je takový trochu zmatený, protože proti falešnému Bobbymu Z jsou a jdou po něm snad úplně všichni z celého Mexika a taky USA, takže to Tim Kearney (jak se skutečně jmenuje) nemá vůbec jednoduché...Možná to mohlo být víc komedií, protože se to jako komedie chvílemi tváří (těžko říct, jestli schválně)...50% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama