Reklama

Reklama

Epizody(5)

Když jí zavraždí šéfa, vydá se bývalá teroristka do Roanapuru, města prolezlého zločinem, aby vykonala krvavou pomstu. (Netflix)

Recenze (10)

fr3ak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím se přiznat že Black Lagoon mi přirostl k srdci a já jsem po skončení smutný, že to nemá dalších aspoň 50 dílů. Je to sice nastavované až hanba, Roberta je pro potřeby chabého scénáře až příliš nesmrtelná a její schopnosti jsou už fakt mimo rámec téhle planety. Jenže mě to prostě pořád moc baví. Jo jsem přesně ten exemplář, který popisuje Subjektiv ve svém výživném komentáři. Když se na scéně opět objevila Shenhua, tak jsem skákal radostí, to samé platí i o tý holčičce s motorovou pilou, prostě srdcová záležitost :D ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Som sa potešil, že sa Roberta, táto nezastaviteľná slúžka verná mladému pánovi Garciovi, vrátila, keďže ma zaujala už v pôvodnej sérií. Prekvapilo ma, že z nej spravili psychicky nevyrovnanú osobu, ale neberiem to v zlom. Robilo to z nej viac tragickú postavu a mňa naozaj zaujímalo, ako to s ňou nakoniec skončí. Taktiež Rock nám prešiel zmenou, stal sa viac vypočítavým. Škoda, že Doutch a Benny nedostali viac priestoru. Dobré body za to, že nešlo len o Robertinu pomstu americkým vojakom, ale že sa do hry zaplietlo viacej hráčov, každý s vlastným plánom (i keď niektorí by si zaslúžili viac priestoru). Don´t Look Behind v záverečných titulkoch nahradila When Johnny comes marching home (keďže ide o chytľavé tóny, tak mi to nevadí). A na záver, neviem kto tu vyčítal Robertinu nesmrteľnosť. Nie sú také všetky hlavné postavy Black Lagoonu? Že len s pištolkou vyradia celú armádu a vyjdú z 90% konfliktov bez škrabanca? A preto ten seriál tak milujeme? ()

Reklama

animario 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tuhle 5-ti dílnou OVU jsem se těšil především kvůlivá svý oblíbený kolumbijský mordířce v oděvu roztomilý služky z první sezóny, chiquitě Rosaritě Cisneros aka Robertě (tahle postava si už tenkrát,po čistce v Yellow Flag baru,říkala o vlastní sérii). Anime úplně nesplnilo mý vlhký představy, z chladný profesionálky s temnou minulostí vytvořili psychopatický monstrum na prášcích, který trochu schází ze svý cesty bohyně pomsty, vytratila se lehkost předchozích 2 sérií a nahradila ji chvílema zbytečně patetická a dramatická vlna. Celkově dojem stejně rozporuplnej jako z příběhu s "upíříma" dvojčatama z Rumunska (příbeh 1.,série 2.). 3,5* ()

Raskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě bohužel velké zklamání. Částečně asi pro to, že linka s Robertou mě zrovna úplně úžasná nepřišla ani v předchozích dílech, ale především pro to, že ještě více z toho čiší naprostá absence jakékoliv pointy. Vlastně kdyby se ani jeden ten díl neodehrál, tak by se snad v podstatě naprosto nic nezměnilo. Chování postav jde většinou komplet za hranu logiky, z Roberty je opět ještě větší terminátor a mladý Lovelace s Fabianou mi přišli spíše otravní (ano další stupidní maid kostým to tam vskutku chybělo). Chemie mezi Rockem a Revy opět naprosto nevyužitá a ani ta akce už mi nepřišla tak dobrá. Za mě naprosto zbytečné rozšíření, a jak jsem se na nějaké těšil. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběhově naprostý nesmysl, ale zde šlo čistě jen o fanservice pro fanoušky předchozích 2. sérií. Dostaly jsme tak nějak od všeho něco v rámci známých hlavních i vedlejších postav Roanapuru a chybějící minutáž místní iron maid-en Roberty byla dohnána. A upřímně, nic extra to nebylo. Ne, že bych se na Robertu netěšil, protože už z 1. série víme, že pokud někdo Revy umí zastavit, je to právě tato uklízečka z Kolumbie. Ale nemusely z ní udělat z řetezů utržené neprůstřelné monstrum bez jakéhokoliv směru, která skákalo mezi psychiatrií, děcákem a minovým polem. Rock nám sice vítaně "ztvrdnul" (ehm, míněno psychicky), ale dětičky byly už v tak mělkém ději víc než navíc. Neurvalé, nesourodé jednorázové akční potěšení s pořádnou dávkou prášků. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama