Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

karinakari 

všechny recenze uživatele

Amazing Race se rozhoně řadí mezi nejlepší reality show, které kdy byly odvysílány. Nejenom že je show neskutečným způsobem dech beroucí a nervy drásající, ale i se díky ní můžete podívat do různých koutů světa a vidět tamější kulturu. Občas jede Amazing Race takovým tempem až se mi z něj točí hlava (rychle rezervovat a koupit letenky, jet na letiště, odletět do nového města, soutěž..). Doporučuji koukat na Amazing Race s někým dalším. Ne jednou jsem byla svědkem hádky typu: „Jéé, ten je tak hodnej, že jí nevynadal za to, že nechala mapu na benzínce.“ „No já bych jí zabil!“. A máte zaděláno na oheň na střeše. Dokonalost pořadu spočívá v tom, že celou soutěž může vyhrát i pár, který se vždy pohyboval na předposledních místech jednotlivých etap. Dvojice, které na sebe řvou všemi možnými nadávkami a na konci etapy se objímají a vyznávají lásku, patří k těm nejlepším. Byla jsem strašně zvědavá na 15. řadu, kde byla jednou ze zastávek Praha a ČR opět nezklamala - zácpa na Evropský a „skvělá“ domluva angličtinou. I v největších prdelích světa se soutěžící domluvili stokrát líp. Úkoly typu najdi jehlu v kupce sena (a to fakt doslova) trvají klidně i 20 hodin a přesně ty dělají Amazing Race něčím neuvěřitelným. Už se mi několikrát zdálo, že se závodu účastním, ale upřímně ani za mák bych to nedala. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepší reality show, které kdy spatřily světlo světa. V podstatě velmi jednoduchý nápad (ale velice náročný na realizaci), který stojí na výběru týmů. A a zatím se nestalo, že by se sáhlo vedle, protože ani jedna řada nebyla nudná. Samozřejmě, některé byly lepší, některé horší, ale žádná neklesla k průměru. Společně se Survivorem pořad, který u mě vyvolává silnou závilost na kterou jsem, ale pyšný :D ()

Reklama

Socrates 

všechny recenze uživatele

Docela nuda, s připitomělejma Amíkama v hlavní roli, určená pro cestovatele a dobrodruhy od PC a TV. Pokud jsi fanouškem Survivora a podobnejch reality show, pravděpodobně se ti tenhle závod bude zamlouvat. Já si jdu radši objednat letenku třeba na Kypr, kam se už dýl chystám podívat. A honit se tam budu buď sám nebo mi vyhoní kamarádka. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Mám úchylku s názvem reality show a tahle je přesně podle mého gusta. Obdivuji dvojice, které se vydají vstříc neznámému, nebezpečnému a hlavně překonání sama sebe. Já bych na to neměla nemluvě o tom, že bychom se s manželem rozváděli už během první etapy. Co mě pravidelně dostává je zabedněnost Američanů, kteří si myslí, že Londýn je země a Praha v Rumunsku... Na druhou stranu jsou jejich reakce, kdy se účastnice, která mi celou dobu nebyla sympatická rozbrečí při projíždění chudou Asií, mnohdy překvapivé. Reality je plná protikladů, napínavých momentů a celého světa. ()

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Skvelý súťažný tv program. 12 tímov po dvoch. Čarovná príroda. Krásne miesta a mestá. Rôzne úlohy a prekážky. Príjemný moderátor Phil. A na konci vytúžená výhra v podobe jedného milióna dolárov. Dynamické súťažne divadlo, kde sa každý prediera dopredu niekedy aj nekalým spôsobom. Postupom času si vybudujete k daným dvojiciam vzťah a držíte palce svojim favoritom. Videl som už asi 8 sérií a každú som dopozeral dokonca. Prosto reality show, ktorá zabaví, nechá Vás v napätí a odhalí krásy našej modrej planéty. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Čtvrtá sezona se celá odehrála jen ve dvou zemích, a to v Nizozemsku a Jižní Korei. (KucC)
  • Charla z páté sezóny se objevila v seriálu Comeback (od r. 2005). (KucC)
  • Devátá sezona je jediná, která skončila tam, kde začala. (KucC)

Reklama

Reklama