Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Erika Eleniak) podozrieva svojho manžela Garretta z podvádzania. Preto sa rozhodne kontaktovať svoju bývalú lásku zo strednej školy Marcusa. Keď však zistí, že ju jej manžel nikdy nepodviedol, chce veci vrátiť späť. Lenže Marcus sa s tým odmieta zmieriť len tak. Marcus totiž nedokáže zabúdať... (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zase nejaký magor terorizuje rodinku a Erika je tentoraz za obeť. Je to ale v každom ohľade horšie ako Smrtící lekce v ktorom hrala Erika mrchu. Už ani tie klišé poriadne nenaplnili a film ma natoľko nudil, že som prestal rozmýšľať nad tým o čo tam vlastne tomu magorovi ide a záverečná pointa ma nakoniec prekvapila. Ale bolo mi to aj tak už jedno. Jednu hviezdičku dávam len za Eriku, ktorá je stále maximálne šukateľná a v SK dabingu v ktorom ju dabuje jej dabérka z Baywatchu to platí dvojnásobne. 1/10. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Nebyl to špatný film, ale na můj vkus docela zdlouhavý - v situacích, které měly trošku "rozhýbat" nervy, nebylo všechno naplno využito. Vždy, kdy jsem si říkala, že se konečně něco bude dít, plamen vyhasl dříve, než jsem se stihla alespoň vylekat. A závěrečná scéna se podle mě vůbec nepodařila, mělo se méně mluvit a více něco dělat.. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Celkem nijaký film. Trapné interiéry i exteriéry. Hrozné herecké výkony. Skutečně nezvládnuté dialogy mezi 12-ti letými manžely. Chyby v překladu (respektive doufám, že je to jen překladem). A to nejhorší: přechody mezi scénami. Vyjetí obrazu rohem patří tak možná do homevidea a ani tam ne 100x po sobě. Vůbec z filmu tak nějak kouká nízkorozpočtovost. Trochu skóre vylešuje celkem akční konec. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama