Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americké drama ze 2. světové války vypráví osudový příběh Claire Kellyové, jejíž manžel, pilot vojenského bombardéru, byl sestřelen nad Evropou a je prohlášen za mrtvého. Zoufalá žena se snaží vyrovnat s manželovou smrtí, jíž nechce uvěřit. Netuší, že Joe přežil, ale ztratil paměť. Dva roky po tomto neštěstí se Claire setkává s mužovým kolegou, dozví se, co se stalo doopravdy, a vydá se manžela hledat. Ten ji však nepoznává. Doktor Kessler, specialista na válečná traumata, ji žádá, aby se nesnažila připomenout mu minulost za každou cenu. Claire se zmítá mezi láskou a vědomím, že její muž už nikdy nebude ten Joe, jehož znala. Bolestné rozhodování ji přivede k nezištné oběti a vrací se domů bez manžela. Osud však ještě neřekl poslední slovo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Vcelku pěkně natočený film o ztraceném pilotovi a jeho ženě, která se s jeho ztrátou nechtěla vyrovnat a stále věřila, že je někde naživu. Vzhledem k tomu, že je film natočen podle skutečných událostí, musím snížit hodnocení, jelikož se scénářem asi nebylo mnoho práce. Zbytek práce také nenabízí bůhví jakou podívanou, takže celkově podprůměrný výkon neznámých tváří na filmovém plátně ve mně nezanechal příliš hlubokou stopu. 40% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Dojemné melodrama z 2. světové války. Příběh je inspirovaný skutečnou situací kolem amerického čtyřmotorového bombardovacího letounu Consolidated B-24 Liberator. Romanci obstarávají herci zkušení v soap operách Brooke Langton (staré Melrose Place) a Colin Egglesfield (nové Melrose Place). ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Neočekával jsem žádnou extra podívanou. Abych pravdu řekl, dlouho jsem se rozmýšlel, zda si mám tenhle pustit či ne. Pustil jsem se tedy do projekce a ztratil jsem tím hodinu a půl ze svého života. Film jako je tento nemůže nabídnout téměř nic. Vše co se tu odehrává, už bylo tisíckrát zobrazeno v jiných filmech. Triviální námět, herecké výkony takřka nulové a efekty směšné. Pro mě ztráta času. 40% ()

Pavlin 

všechny recenze uživatele

Je mi moc líto že tento pravdivý příběh nebyl ztvárněn o trochu lépe.Když to filmu odpustíte jistě vám i něco přinese.Je to zase lepší než když je dokonalý,ale bez myšlenky.Tady byla krásná,o ženě která věřila,že její manžel žije.Silná osobnost a láska ji přivedla až k němu a dokázala v něm nenásilně probudit zapomenuté vzpomínky na domov a na ni. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Z druhé světové války příběh mě vždycky zaujme, ať už je jakýkoliv. O tomto filmu jsem toho příliš nevěděl, takže jsem vkročil krapet do neznáma. Když během čtvrt hodiny autoři do mě vrchrlili příběh velký jak třísetstránková knížka a pak to uzemnili tím, že se to nakonec všecko odehrává ve Státech, nasral jsem se. Upřímně jsem se nasral, protože takový příběh se nádherně dal rozvést v samotné rozbombardované a rozstřílené Evropě a ne, aby to všecko zachraňovala ženská, která mě každým krokem rozčilovala, nejvíc, co to šlo. Dobře, když už ale tohle jsem schopný přejít, tak efekty těžko rozdejchám. Efekty! Už ten pojem něco znamená. Evidentně. Tvůrci asi ani nehráli počítačové hry poslední doby, natož pak za posledních minimálně pět let, protože to co se objevilo zde, i když toho moc nebylo, by si hravě poradilo s úvodním videem hry z nějakýho roku raz dva a možná ani to ne. No hrůza, ale fakt je, že rozpočet nebyl taky žádný zázrak a spíše se to všecko upínalo na příběh, tak je to patřičně znát. Mě příběh nezaujal, a proto to takhle dopadlo, bídně. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama