Reklama

Reklama

Dido Live

(koncert)
  • USA Dido: Live At Brixton Academy
Hudební / Dokumentární
USA, 2005, 91 min

Režie:

David Barnard

Hrají:

Dido

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncertní DVD natočené a sestříhané ze tří koncertů, které zpěvačka odehrála v srpnu 2004 v londýnské Brixton Academy během turné na podporu alba Life for Rent. DVD obsahuje bonusové CD s 12 skladbami v mírně upravené podobě.
1 – Stoned (5:58)
2 – Here with Me (4:35)
3 – See You When You're 40 (5:55)
4 – Life for Rent (3:55)
5 – Hunter (4:16)
6 – Isobel (4:48)
7 – My Life (3:18)
8 – Honestly OK (7:09)
9 – Don't Leave Home (4:20)
10– Mary's in India (3:30)
11– Take My Hand (5:53)
12– Thank You (4:09)
13– Sand in My Shoes (5:17)
14– White Flag (4:16)
15– Do You Have a Little Time (2:43)
16– All You Want (3:55)
17– See the Sun (6:06) (nash.)

(více)

Recenze (4)

nash. 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelný koncertní zážitek, jehož jedinou vadou na kráse je osvětlovač, který to příliš nezvládá a občas je fakt na zabití. Charismatická kráska naštěstí nesází na velkou šou. Celé to odzpívá v jednom triku a bez efektů. A po celý koncert dokazuje, že žádnou šou nepotřebuje, ba dokonce, že by to vše jen odvádělo pozornost od jejího osobního kouzla, čarokrásného elektrizujícího hlasu a nádherných éterických písniček. Není mezi nimi žádná, kterou bych mohl označit za slabší kousek do počtu. Je fascinující s jakou přirozeností dokáže střídat výšky a ve všech si její hlas zachovává svou charakteristickou barvu a kouzlo. Občas jí to sice trochu ujede, ale nikdy tolik, aby to narušilo dokonalý zážitek. Tomu nahrávají také aranže, které se snad vůbec nedrží těch studiových a často v sobě ukrývají překvapivé bonusy. Posmutnělé texty občas osvěží nějakým vtípkem a věřím, že publikum v sále bylo stejně nadšené jako já u obrazovky. Prostě DVD, které se okamžitě zaseklo mezi mé nejoblíbenější koncertní placky. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Ten její lehce zastřený hlas a britský akcent prostě žeru, k tomu připočtu solidní balík pohodových a někdy až lehce posmutněle romantických songů a nemůžu jinak než doporučit tenhle koncert se skvělou DTS stopou všem fandům Dido. Samozřejmě pro některé posluchače může navodit spánek (méně známé songy jsou občas lehce nudnější a mají tendence splývat v jeden protože se zásadně (IMHO) neliší. Jakmile ale Dido vytasí provařené hity, které známe z mnoha seriálů a filmů tak je to velmi dobrý zážitek slyšet je v lehce obměněných verzích a bez umělých příkras. ()

Reklama

Reklama