Reklama

Reklama

Vlkodav z kmene Šedých psů

  • Česko Vlkodav z rodu Šedých psů (více)
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Vesnice Šedých psů byla pobita temným přisluhovačem Zhadobou, jenž se snažil vzkřísit bohyni Morannu. Ten den měli všichni Šedí psi zemřít, jeden však přežil - syn statného kováře Mezhamira. Ten je prodán do otroctví, aby nadosmrti pracoval v diamantových dolech. Osudem otroka je v dolech zemřít. Chlapec vyroste, přijme jméno Vlkodav a vymaní se z područí otrokářů vybojováním své svobody. Vlkodav započne svou pouť, při které jako první otrok hodlá změnit svůj osud a pomstít vyhlazení své rodiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

666teen 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem, v rámci fantasy průměrnej scénář. Ovšem ruská příroda (nejen Novým Zélandem živ je člověk), charismatickej hrdina a navíc takovej pro mě dost příjemnej odér dává dokupy nadprůměrnou podívanou pro milovníky LOTR, nebo Conana. Jen si představte, že by pánové dostali na natáčení takovej knedlík jako třeba magor Bay....to by byla jízda! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

V dobách, kdy bohové žili mezi lidmi a lidé se silou a mocí pokoušeli vyrovnat bohům….. PŘÍBĚH:***kdo je člověk s vlkem na ruce? Artefakty, klíč od Nebeské brány. Vlkodav, muž s netopýrem na rameni. Prostě fantasy. Muž s vlkem (na ruce) má vypadat jako ďábel, vyvolává však rozpaky a nabízí se srovnání s LOTR (Nazgul?) a já přemýšlím, jestli už nejsem deformován. Příběh oživuje kněžna a hudba, která je často lepší, než to co sleduji. Velké a dlouhé finále nepřináší nic světoborného, ale když už je tady, tak dobrá. Mnoho digitálních triků různorodé kvality a hlavně uplatnění. Je tu pár zajímavých okamžiků, ale občas je to taky trapný./ HUMOR:*smál jsem se s přibývajícím časem tomu, co vidím. To ale asi nebyl záměr./ AKCE:**vyvraždění vesnice, šermířské souboje v ,,ohnivé šou“, kdy ale začínám přemýšlet, jestli to není kravina. Kamera je divná, souboje jsou spíš takovej chaos./ NAPĚTÍ:*ačkoliv se o to všichni snaží, nefunguje. Emocí prosté. Možná pro děti, ale těm bych to nedoporučil (složitý, moc násilí). Zde možná autoři udělali největší chybu./ Tento film si nezaslouží jen 2** (2 dávám větším srágorám). Dám mu tři, protože milovníci fantasy po něm stejně sáhnou, ale já mám jasno: tohle si už nepustím! A tak jsem se těšil. P.S.: možná to není dobrej film, ale dobře se o něm píše. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nejsem příznivcem fantasy s čaroději, draky, hrdiny a zloduchy... Čekal jsem trochu víc středověku ani nevím proč snad díky coveru DVD. Ale i tak musím říct, že se vyzuál podařil a já to v klidu nezívajíc dokoukal. Rusové jsou evidentně ve formě a zatím vše co jsem viděl nově natočeno stálo za vidění. * * * ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Moc brutální s aložité pro děti a moc zdlouhavé a pohádkové pro dospělé. Nicméně všem fantasy fanouškům tenhle film vřele doporučuji :). To co se mi líbilo byla správná "fantasy" atmosféra - plná mlhy a takové té až vikingské surovosti a syrovosti. Další velké plus je určitě hudba. To co mi ale moc nesedlo byla rozvleklost, sice ne v pravém slova smyslu, protože se tam "něco" dělo téměř pořád, ale ne všechny vedlejší děje byly dotažené do konce- takže tam byly dá se říct zbytečně a film jenom prodlužovaly- takže to už ke konci bylo na mě trochu moc dlouhé. Potom akční scény- naprosto nepřehledné, takže člověk může jen odhadovat- co se tam vlastně děje. Ale jinak celkem dobrý koukatelný film i když si ho asi znovu nepustím. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jedno je určite isté. Ruská kinematografia sa v poslednom desaťročí opäť našla. Toto je jeden z príkladov. Síce z umeleckej stránky nie ten najlepší, ale technickou stránkou určite. Film vám pripomenie staré ruské rozprávkové eposy ako napr. ILJA MUROMEC alebo knižnú zbierku KRÁSA NEVÍDANÁ. Je však vo viacerých prípadoch zdĺhavý a to celok kazí. Zopár tých skvelých bojových či trikových scén už snímok nezachráni. Škoda, mohla to byť veľmi dôstojná konkurencia západným fantasy snímkam. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (4)

  • Exteriéry byly kompletně natáčeny na Slovensku. (Arakasi)
  • Snímek byl natočen na motivy fantasy série "Volkodav" od ruské spisovatelky Marie Semyonové. (ČSFD)
  • K tomuto filmu existuje i PC hra, jmenuje se „Requital“. (jackie7)

Reklama

Reklama