Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Havárie v atomové elektrárně nedaleko Frankfurtu vyvolá v místních obyvatelích paniku. Nad elektrárnou se utvoří obrovský radioaktivní mrak, který se řítí na město Schlitz. Všichni obyvatelé bezprostředního okolí elektrárny jsou okamžitě ozářeni a 38,000 lidí během krátké doby umírá. Ti šťastní, kteří bydlí trochu dále, se snaží před radioaktivitou uniknout. Mezi jinými se o útěk pokouší i šestnáctiletá Hannah a její přítel Elmar. Elmarovi se podaří uniknout v poslední chvíli, ale Hannah se zdrží a je kontaminována. Jejich hluboká láska je však i nadále drží pohromadě: Almar umístí Hannah do sanatoria, líbají se, objímají, milují…Almar brzy zjišťuje, že je taky kontaminován. Ačkoliv se jejich situace zdá být beznadějná, jejich láska jim pomáhá překonat všechna úskalí. Možná, že nebudou žít navždy, ale budou bojovat za každý kousíček naděje a štěstí – a nakonec zjistí, že krátký život naplněný opravdovou láskou, může znamenat hodně… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

DRAMA/THRILLER/SCI-FI nebo někde je dokonce napsané KATASTROFICKÝ FILM.... V žádném případě!!!!!!! Je to obyčejná "LOVE STORY". "ONA" ozářená, ON ozářený ... a velká opravdová láska na celý život a to v 16 letech. Až mi z toho bylo na zvracení. Už jsem jen čekal, až ta holohlavá radiace HANNAH porodí nějakého třínohého mutanta. Nestalo se, díky bohu, film skončil! Pokud čekáte jako já na speciální efekty - třeba výbuch elektrárny, nebo kyselý déšť rozpouštějící předměty, nebo obrovský radiační hřib...... čekáte marně. Pouze se mírně na obloze zatáhne a komparz se rozběhne do ulic! Tento film je opravdu ztráta času!!! ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Na to, ze nemecke filmy patria po francuzskych medzi moje naneoblubenejsie, to nebola az taka tragedia. Vsupovala som do filmu s "halo efektom" z CSFD, ale musim povedat, ze zbytocne. Rozhodne som sa nenudila, malo to rychly a plynuly spad, uvod, jadro, zaver a az na par blbych scen, nelogicnosti a gycov, musim skonsatovat, prijemne stravenych 105 minut. Btw: mlada vyzerala s tim skinhead lookom este lepsie ako s vlasmi. Inak, ziadna sranda, Bohunice su kusok za BA :) ()

Reklama

MareT. 

všechny recenze uživatele

FIlm ukazuje celkem reálné skutečnosti, jak by to asi vypadalo, kdyby se na lidstvo snesla taková pohroma, jako výbuch jaderné elektrárny. Díky Bohu za to, že tvůrci zachytili reakce jen obyčejných lidí a vůbec nezmiňovali důvod výbuchu. Začátek jasně boduje v napětí, poté už film upadá do celkem mdlého konce. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Toto sa nemeckym tvorcom skutocne vydarilo, necakal som, ze ma tato drama az tak dostane. Pred pozretim filmu som tusil nieco len okolo havarii v atomovej elektrarni, ale netusil som, co sa stane s osudmi hlavnych hrdinov, kedy sa komu, co stane alebo nestane. Tak preto aj ta stvrta hviezdicka. Niekedy je o filme lepsie vediet menej a o to viac su sokujuce tie zabery, ktore som ocakaval najmenej. Zial obsahy o filme popisuju kompletny dej filmu az do uplneho konca, co je skoda, takze chapem aj tie nizke hodnotenia. ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Celý región sa v panike natlačí do vlakovej stanice, ako keby vlak bol jediný dopravný prostriedok. Chápem, bola by to nuda, keby všetci pekne odfrčali na autách do bezpečia. ............ No nič, poďme k samotnému filmu. Tak ako bola nudná prvá polovica, od momentu, kedy zrazilo auto Hannahinho brata (inak riadná nečakaná facka) sa to aspoň trochu rozbehlo a niektoré momenty zobrazujúce beznádej či paniku sa podarili. Rovnako tomu svedčí ten nepríjemný záver, keďže celý film bol v podstate lovestory............ Inak , nie je ten Schnitzler náhodou nejaký aktista? Alebo ako si mám vysvetliť ten záverečný vyrujúci titulok ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Založeno na velmi úspěšném románu od spisovatelky Gudrun Pausewang. (Valsadora)
  • Mezi 47. a 48. minutou můžeme zahlédnout český vůz Škoda Fabia. (Skarface)

Reklama

Reklama