Reklama

Reklama

Boxerka Monita se dozvídá, že ze zdravotních důvodů bude muset na nějaký čas svou sportovní kariéru přerušit. Při hledání nové práce potkává podnikatele Martína... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Tuty 

všechny recenze uživatele

Ano, je to telenovela a to už samo o sobě je obvykle velkej problém. Na druhou stranu, tahle je celkem netradičně originální a s nadsákou i celkem vtipná, některý postavy jsou jsou sice dost ujetý (respektive hlavně jedna), ale hraje tu zpěvačka Natalia Oreiro, takže i hudba je příjemná. Myslím, že v tomhle "žánru" nic moc lepšího asi není a přežít se to dá bez újmy na zdraví... (Pokud přistoupíte na to, že koukáte právě na telenovelu) ()

Dagoussek 

všechny recenze uživatele

Já vím, je to hrozná kokotina a jsou tam samí pitomci :-D, ale po shlédnutí telenovely Divoký anděl, jsem byla zvědavá na toto. Taky tam hraje Natalia, která je stejně pořád praštěná a Facundo, stále lamač srdcí :-*, takže jsem se zkrátka občas dívala, dost se zasměju, ale někdy je to tak debilní, že to ani tak nevypnete,hahaha ()

Reklama

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Tato telenovela má několik kladů, ale i mnoho výrazných záporů. Pravdou je, že je velice vtipná, ovšem v mnoha ohledech přespříliš trhlá, skoro bych řekl až parodická. Ve druhé polovině seriálu už je vidět, že scénáristům začaly docházet nápady, snažili se tam nacpat absolutně vše možné i nemožné a velmi rychle se uchýlili k trapným absurditám dvojčat Falucha a Quiqueho, dvojníků Martína a Monity a podobných volovin. Snadno proveditelné a opakované jsou útěky z psychiatrie či vězení, zpronevěry a pokusy o vraždu nebývají vyšetřovány, natož aby byli viníci potrestáni. Absolutně vše se pokaždé zamete pod koberec, takže trojice záporáků Miguel, Falucho a Constanza mohou beztrestně spřádat jednu sviňárnu za druhou, což po čase už začne poněkud nudit. Vadí mi, že v posledních deseti dílech je několik epizod složených ze sestřihů dřívějších událostí, čímž je to uměle natahované. Moje oblíbená postava je Debi. Líbí se mi na ní, jak je naivně hloupoučká, přesto ale na rozdíl od jejího bratra čestná. Ty její originální myšlenkové pochody nemají chybu a jak pokaždé, když vyslechne nějaký podraz, ihned ho běží vyslepičit, načež ti padouši ji pak nahánějí po celém Buenos Aires se mi na ní líbí, tím mě v celém seriálu rozesmívá nejvíc právě ona. Dále mě pobavil vztah Alfreda s Mercedes, u ní její výřečnost (skvěle nadabováno Sylvou Talpovou) a u něj to jak když se rozčílí dělá ksichty jako při mrtvici. Naopak strašně mi leze na nervy nesympatický machistický hulvát José a promiskuitní Quiqueho sestra Pochi. Některé scény byly vyloženě okopírovány z Divokého anděla, zejména ta v níž Barbara unesla Martína, což je jasná předělávka únosu Iva bláznivou Pilar. Závěrečný díl se společným porodem byl hotový nesmysl vzhledem k tomu, že "mumie" byla dozajista naprcaná mnohem dřív než Monita. Docela by mě zajímalo, jestli nějaký ostražitý divák dokázal spočítat, kolikrát se Quique zeptal Martína, jestli mu může tykat. Pozorní diváci si možná všimli, že pokaždé, když je v domě Quesadových puštěna televize se v ní objeví nějaká reklama. Rozhodoval jsem se mezi 2 a 3 hvězdičkami. Faktem je, že za ty nesmysly a trapnosti ve druhé polovině seriálu bych měl dát spíš 2 *, ale tato telenovela je velice vtipná, často jsem se pořádně zasmál, takže se přece jen přikloním ke třem. 55% ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Keďže moja malá sestra je veľkou fanynkou tejto telenovely a máme spoločnú izbu s jednou televíziou, videl som "Rany z lásky" viackrát, než by mi bolo milé. A bolo to... prekvapivo sympatické, miestami vtipné, miestami menej, a nevidím dôvod označiť to ako hovadinu. Avšak absolvovať všetkých tých neviemkoľkosto častí, to by sa na človeku nemilo podpísalo :) ()

carly 

všechny recenze uživatele

toto treba pozerať v originále. a aj keď je dej dosť naťahovaný - holt bolo to úspešné, tak je to jedna z najlepších vecí, čo sa v Latinskej Amerike za posledné roky natočila. má to neuveriteľný cast - tam nie je jediný zlý herec. zľudovelé hlášky - "Te puedo decir tres cosas?" "Yo no hice nada seňor!" úžasnú hudbu. sú tam neuveriteľne roztomilé charaktery - kladné aj záporné (duo ven-gan-za) a je to vtipné. a boli tam Naty a Facu. čo sa viac od telekomédie priať? ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Seriál získal tři ocenění a dvě nominace Premio Clarín Espectáculos 2006, což je argentinská obdoba tuzemské ankety Týtý. (Rosalinda)
  • V produkci Pol-ka Producciones bylo pro televizi Canal13 vyrobeno celkem 231 dílů. (Rosalinda)
  • Do roku 2007 divácky nejúspěšnější pořad v celé historii Canalu13. (Rosalinda)

Reklama

Reklama