Reklama

Reklama

Boxerka Monita se dozvídá, že ze zdravotních důvodů bude muset na nějaký čas svou sportovní kariéru přerušit. Při hledání nové práce potkává podnikatele Martína... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

aileen.bp odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem jako ostatní a nedávám tomu odpad jen proto, že je to telenovela, aniž bych viděla ani jeden díl. Viděla jsem toho dost, abych si byla jistá, že tomu nemůžu dát ani o hvězdičku víc. Nesledovala jsem to pravidelně, ale pokaždé, když jsem měla to "štěstí" kouknout se na tento počin, dělo se to samé- nějakou kamarádku N. Oreiro unesli a zbytek jejich babince se rozhodl převléknout do šílených kostýmů a osvobodit ji (tohle jsem tu viděla snad 5x), navíc tam byla nějaká asi retardovaná Debbie, která působila jako chovanec Jedličkova ústavu. V Argentině se opět snažili být vtipní a opět jim to (bohužel) nevyšlo. ()

K4sum1 

všechny recenze uživatele

Proč tak negativní komentáře a hodnocení jen kvůli tomu, že je to telenovela. Dle mého je to jedna z nejlepších a nejvtipnějších, spolu s Divokým Andělem a Ošklivkou Betty. Poprvé jsem to viděla když mi bylo asi 13 a o 7 let později, jsem se kvůli nudě rozhodla podívat znovu a nebyl snad jediný díl, co by mě nerozesmál. Ač záporná postava Constansa, tak naprosto geniálně zahraná. A snad i tím mi byla místy sympatická. Dále Debbi.. Kdo by neměl rád tu úžasně praštěnou Debboru a spolu s Lalem ještě úžasnější.. Za vtipnost, sympatické postavy, Natalii a Facunda a místy vzpomínky na Divokého anděla dávám 4 hvězdy. Jednu ubírám proto, že je telenovela až příliš zdlouhavá a nemá vlastně žádný pořádný příběh. ()

Reklama

Mountain 

všechny recenze uživatele

Měla jsem ráda tuto telenovelu. Nebyla žádný velezázrak, ale šlo o příjemné dopolední zpestření, díky vtipu, odlehčenosti a svěžího humoru dokázal tento seriál docela slušně pobavit. Natalia Oreiro zde byla daleko lepší a přirozenější nežli v Divokém andělovi, který mi svou přehnanou naivitou nikdy moc do oka nepadl. Milé je i zachování hlasu báječné Ivany Andrlové, bez něhož si Natalii už nedokážu představit. Telenovela samotná mne bavila snůškami bláznivých situací, vtipných dialogů i svižnou úvodní písní. ()

zuzanli 

všechny recenze uživatele

Ja ten serial miluju. Jenze je to jeden z tech, ktere brutalne ztraci na humoru a tim i na hodnote, dabingem. Vim, ze je to trosku nevyhnutelne, ale prekladat argentinskou spanelstinu je tak trochu hrich, je velice ziva a jiskrna, argentinske dialogy v telenovelach jsou mnohem bohatsi i vtipnejsi nez telenovely jineho puvodu, a ma to riz. Sami tvurc se zaroven jakoby vysmivaji tomuto zanru. Jeste se mi strasne libi ten par Natalia Oreiro a Facundo Arana, moc jim to spolu jde, a prastena Debbie je moje oblibena. S timhle hodnocenim nepohnu, protoze tenhle serial je pro me takovy na muj vkus velice kompletni, ma vsechno, co mam rada, a to, jak se to tahne, vubec nevadi, protoze dily jsou plne lidi, humoru, lasky a dobrodruzstvi. A postavy nejsou uplne cernobile, je to takove velice dynamicke. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi hodnotí taká kravina. Herečka Natalia Oreiro si týmto pokazila u mňa renomé, ktoré získala telenovelou Divoký anjel. Takisto Facundo Arana bol lepší v Yagovi, aj keď ani toto neboli nejaké obzvlášť dobré veci. Videl som tu veľa snahy o menšiu komédiu, ale smiešne to pre mňa teda nebolo, skôr sa na to nedalo pozerať. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Titulní píseň "Corazón Valiente" původně od Gildy přezpívala hlavní protagonistka seriálu Natalia Oreiro. (Rosalinda)
  • Seriál získal tři ocenění a dvě nominace Premio Clarín Espectáculos 2006, což je argentinská obdoba tuzemské ankety Týtý. (Rosalinda)
  • Pražská herečka Ivana Andrlová, ktorej hlas majú českí diváci neodmysliteľne spätý s Nataliou Oreiro (Monita), dochádzala pravidelne do Brna podieľať sa na dabingu, lebo dabovať Nataliu je, ako sa priznala, jej srdcová záležitosť. (matthew.17)

Reklama

Reklama