Reklama

Reklama

12 podmínek k dědictví

  • Česko Poslední dárek (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason se domníval, že jeho dědictvím bude spousta peněz. Leč dostalo se mu obrovského překvapení...
Film podle bestselleru "The Ultimate Gift" od Jima Stovalla. Tento příběh vysílá odrostlé důvěřivé dítě Jasona Stevense na dlouhou cestu poznání, kdy musí nalézt odpověď na jednu zásadní otázku: jaký je vztah mezi bohatstvím a štěstím? Jason měl velmi jednoduchý vztah ke svému neuvěřitelně bohatému otci, Howardu "Redovi" Stevensi. Nenáviděl ho. Žádné důvěrné rozhovory a vřelá obětí, jen cinkání spousty studených mincí. Takže Jason tak nějak předpokládal, že čtení otcovi závěti bude jen další peněžní transakcí, jenž mu umožní žít nerušeně dál hýřivým životem, na který byl zvyklý. Ale Red mu místo toho zanechal něco úplně jiného. Připravil pro něj plán, skutečnou zkoušku životem. A sice 12 úkolů, kterým Red říká "dárky". Každý z nich Jasona svérázným způsobem zkouší a všechny dohromady ho změní navždy... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

TheHelper

TheHelper (hodnocení, recenze)

Docela pěkný, byť mi na začátku přišel až moc rozmazlenej (čímž pádem ta jeho změna do dobrého člověka byla o to prudší)

Bolldar

Bolldar (hodnocení, recenze)

Tedy, překvápko velké a příjemné. Navzdory tomu, že mi tento film jedna spolužačka neustále doporučovala rozplývala se nad ním, jsem se nenechal odradit. Přeci jen je to jedna z těch ženských závislých na telenovelách atp, a ten název a obálka DVD také nijak moc nelákala.
Nuže, pro jednou měla pravdu, že film je opravdu povedený, ačkoli jí to nikdy nepřiznám, protože bych se jí už nezbavil :)

tufr

tufr (hodnocení, recenze)

jedno z největších překvapení za poslední dobu...moc hezkej film

me3x®

me3x® (hodnocení, recenze)

no a co ze to bola romanticka prkotina podla niekoho, no a co, ze to bolo az moc predvidatelne a hralo sa to na dojak, aj ked to dojak nebol... ale bol to krasny, jednoduchy oddychovy film... a to, ze vykradol cely rad inych filmov by som mozno skor prestylizoval, ze ich nevykradol ale zhrnul... tych 5 hviezdiciek je sice nadsadenych ale na druhej strane... tie dve uz pokladam ze nefer oproti tomu ake ine somariny sa tocia

Koochy

Koochy (hodnocení, recenze)

Téma příběhu vás rychle vtáhne hlouběji pod povrch. Herci tohoto snímku podali dobré výkony, a proto zapadají do prostředí, ve kterých je nalézáme. Je to dojemný snímek s velkým nábojem a konec + retrospektiva za "řadou darů" jsou vážně dobrým zakončením. Film vám vezme dech a je koukatelnej i víc jak jednou.

sosej

sosej (hodnocení, recenze)

Příjemný, mimo tý džungle se to fakt povedlo. Drew Fuller se tu pro mne zapsal dobře, jen záleží jak daleko ten film do sebe pustíte.

Reklama

Reklama