Reklama

Reklama

Obsahy(1)

X je homosexuál. Raději používá neosobní pseudonym, zejména kvůli své práci luxusního prostituta. Přesto má morální zásady střetávající se však s jeho city ke spolubydlícím Andrewovi a Joeymu, již jsou taktéž homosexuálně orientovaní. V mysli X se točí spousta myšlenek, ale pravý vír způsobuje až Gregory, nový zákazník, odlišující se od všech lidí, které X zatím poznal... (ČSFD)

(více)

Recenze (37)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Na takových filmech mě nejvíc štve, že aktéři z větší části potkávají samé gaye a lesby. Když jdu po ulici já, těžko se na mě někdo usměje nebo mě sbalí :-D. Za tenhle film jsem opravdu rád, vykresluje nás jako normální lidi se všemi radostmi i starostmi, sbližujeme se a zase rozcházíme, zkrátka jako každý. Tak nějak v duchu jsem si říkal, jestli to dopadne tak, jak jsem si myslel a nakonec ano. A k tomu všemu pohled na sexy týpky, kteří ani nemuseli ukazovat to hlavní. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé téma, život viděný očima 25 letého gaye, který žije v bytě se 2 dalšími homosexuály a jehož příjmy pramení z pravidelných dobře placených návštěv svých bohatých gay-klientů. Jeden z nich se od ostatních diametrálně odlišuje - tady měli tvůrci příležitost k rozvinutí docela zajímavého příběhu, ale absolutně nevěděli co s tím.. Není tu uvěřitelné vůbec nic ( vztah 3 hlavních postav je úplná křeč) , dialogy rádoby filosofující, ale o co tady tvůrcům vlastně šlo, jsem fakt nepochopila. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Boy Culture je sice v jistých faktorech celkem tuctovým zástupcem svého žánru, ale na druhou stranu jsem byl i přesto mile překvapen. Nejsvětlejšími stránkami popř. pasážemi filmu jsou vnitřní (někdy lehce filozofické) monology hlavního hrdiny a dějová linie ohledně vyprávění Gregoryho (Patrick Bauchau). Ikdyž se zde vyskytovaly místy "suché" scény, tak i přesto jde ve výsledku o lehce nadprůměrně natočený film v rámci "čtyřprocentních snímků". Zkrátka film, který není nijak složitý, či šokující, ale o to více sympatický. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Klasicky film, který se neumí rozhodnout, čím vlastně je. Na jedné straně krutou životní story profesionálního prostituta, jež má překvapivě také srdce a touží ho darovat svému černošskému spolubydlícímu a na druhé komedií crazzy stylu, živenou zženštilým Joeym, který veškerý čas tráví výběrem oděvů a frivolní plavbou po místních gay klubech. Mezi tento mustr se ještě včleňuje sentimentální zpověď starého homosexuála Gregoryho, hraného velice dobře Patrickem Bauchauem, který naopak celý život skrývá svou orientaci a ani na sklonku života se neodváží vyznat lásku svému dávnému příteli. Nedá se říct, že film by neuměl zaujmout i interpretovat jednotlivé linie, ale pokaždé, když by měla nastat nějaká katarze, rozplyne se celek do podoby komedií a la Another Gay Movie a v tomto případě je takový humor skutečně nežádoucí. Brockův film je další z vyloženě promarněných šancí přinést do gay tématu čerstvý vítr. Takhle je to jen slabý průvan v nedýchatelném vzduchoprázdnu. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale mě tahle homoromantika fakt bavila víc, než kdejaká zamilovaná Gwyneth Paltrow, která beztak vypadá jako chlap .A než si páni heterosexuálové začnete strkat v dokonalém pohoršení nad tímto filmem prsty do krku, hned vám povím, proč se nám mnohým děvčatům tohle tak strašně líbí. Nebudem si nic nalhávat, nikdo nemůže vypadat líp, než 18-25letý gay, který moc dobře ví, že ve třiceti už je starý a totálně vyřízený (A v pětačtyřiceti v důsledku HIV pravděpodobně mrtvý) .Takže ve svém volném čase permanentně osciluje mezi posilovnou, solariem , depilačním centrem, kadeřnictvím a kosmetikou. Jen pohleďte jaký to estetický zážitek! A nejen to! takový homokrasavec též naprosto chápe pocity nás žen, které už na tachometru těch třicet natočily a vědí, co to dá práce takhle roztomile pro okolí vypadat. To se vám to směje heteráci, vy, kteří si v padesáti na hlavě rozšafně hadrem přeleštíte trendy styl á la Honza Přeučil, gumu od tepláků posunete zase níž pod hranu genitálního ochlupení, aby nepřekážela kupolovitému panděru, a s touto super image ambiciozně balíte dvacítky, protože VY teprve začínáte přicházet do těch nejlepších let:) Pche, mně moji homosexuálové rozumějí:) a zde se navíc dokáží překrásně citově zraňovat, mezitím se neskutečně sexuálně dráždit (..pauza na zvracení pro přecitlivělé heteráky, uznávám, že jedna gerontologická líbačka kolouška a buzny v důchodu byla trochu bizarní, neboť důchodci pravděpodobně překážela protéza),vztahy hrotit do osmitisícových výšin a to celé prošpikovat i srandovně kýčovitou romantikou nebo pro změnu sebemrskačskou upřímností. Zase jsi mne pobavil, čtyřprocentní kolektive, 4 hvězdy ti právem náleží. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • X si na cestu na svatbu půjčí Jaguara XKR. (HellFire)

Reklama

Reklama