Reklama

Reklama

Experiment: Zombie

  • USA Automaton Transfusion
Trailer

Obsahy(1)

Chris, Jackie a Scott jsou spolužáci ze střední školy, stanou se svědky, jak jeden ze studentů brutálně pokouše svého profesora. Nikdo tomu však nedává velkou důležitost a po škole jedou na velkou oslavu. Po cestě však nepotkávají žádné auta ani lidi, město je prázdné, ale jak po chvilce zjistí město se jen zdá být prázdné, ve stínech se schovávají hladové zombie. (Ignus.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

VonHayek 

všechny recenze uživatele

Tolik ufňukaných nebo hystericky křičících, nelogicky jednajících i hovořících, herecky nepřesvědčivých postav jsem už dlóóóuho neviděl. K tomu ještě musím přidat úděsnou rádoby akčně-amatérskou kameru, nic moc zvuk(sledováno s audio stopou AC3 640 Kbps) a scénář pravděpodobně napsaný na ubrousku z nonstopu... ()

bobin odpad!

všechny recenze uživatele

Námět by ještě ušel. Jako fanda hororů jsem to půl hodiny vydržel. Ale pak ta šílená kamera a stupidita v ději mě totálně odradila. Je to odpornost jak v ději, který vlastně žádný není , ale hlavně v trhavé kameře a debilních záběrech dolních končetin . Naprosto primitivní hovadina. Ti, kteří zde dávají **** jsou buď oslové, úchylové , nebo provokatéři. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No jako extra stupidní, s amatérskou kamerou a jestli to mělo nějakej přibeh, to nevim, protože sem si ho nevšim, ale jatka jsou to teda absolutní, tady snad stačí zmínit, ze nejpoužívanějsi zbraně jsou už mnohokrát vyzkoušenej arzenál v podobě motorovky a brokárny a že zombáci si tam dávaj fakt s chutí do nosu, nejoblíbenější stravou jsou samozřejmě vnitřnosti, ale nepohrdnou dokonce ani nenarozeným dítětem, což mě teda překvapilo. Prostě strašnej masakr, kde se postavy teleportujou z místa A do místa B jen proto, aby mohli být co nejbrutálnějc zavražděný a nakonec sežraný, o moc víc se toho tam neděje. Jinak jestli někdo pobrekával u REC, že se mu u roztřesený kamery dělá špatně, tak tady by se při nájezdech zombáku asi poblil, posral a pochcal zároveň ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Céčkové herectví, nelogičnost táhnoucí se celým filmem (žádná auta na silnicích, města nezakreslená na mapě USA, nepochopitelné chování hlavních "hrdinů"), zombie co jednou někde jsou, pak po otevření dveří tam zase nejsou (a hrdinové se podle toho i chovají jakoby to věděli), přílišná snaha šokovat nereálnou brutalitou, závěrečné debilní vysvětlení o co jde a naznačení druhého dílu...z toho si fakt autoři musejí dělat prdel. Roztřesená kamera, šílenej střih a scénář jak od prcka ze školky budí dojem, že tenhle "horor" mají na svědomí amatéři hulící travku. Bod za jednu pěknou slečnu, která se ve filmu mihnula na začátku a všehovšudy byla v záběru jednu vteřinu. Ale teda ta byla... ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Když si na takovou srandu sežene prachy, tak ať si točí co chce. Ale musí počítat s tím, že v dalším svém filmu bude hrát už jen on sám. Neboť chápu modelky, které se díky souloži s obstarožním vydavatelem dostanou na mola a stránky časáků, nevěřím ale, že by si někdo myslel, že se dostane do normálního filmu díky účinkování v tomhle. PS: Celé výše uvedené jsem psal před týdnem. Po této době, kdy jsem nad filmem opravdu vážně uvažoval, dávám jednu hvězdu za netypický přístup a dá se říct originalitu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V 54. minutě filmu je možné zahlédnout nad hlavou protagonistů zvukový mikrofon. (dandislav1991)

Reklama

Reklama