Reklama

Reklama

Experiment: Zombie

  • USA Automaton Transfusion
Trailer

Obsahy(1)

Chris, Jackie a Scott jsou spolužáci ze střední školy, stanou se svědky, jak jeden ze studentů brutálně pokouše svého profesora. Nikdo tomu však nedává velkou důležitost a po škole jedou na velkou oslavu. Po cestě však nepotkávají žádné auta ani lidi, město je prázdné, ale jak po chvilce zjistí město se jen zdá být prázdné, ve stínech se schovávají hladové zombie. (Ignus.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem: Příšerné. Vrcholně amatérské dílo s otřesnými hereckými výkony, střihem, režií, no prostě vším. Zombíci vypadají jako normální lidé, liší se od nich pouze tím, že mají notně zkrvavené oblečení. Nedávno jsem na netu viděl reklamu, která tvrdila, že tento snímek bude jedním z nejlepších zombie hororů vůbec - tak tady někdo měl buďto velký smysl humor, anebo značnou drzost. Neztrácejte s tím nikdo čas, nestojí to za to. Edit: Po seznámení se s filmem Dead Moon Rising zvyšuju na 1*. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Když si na takovou srandu sežene prachy, tak ať si točí co chce. Ale musí počítat s tím, že v dalším svém filmu bude hrát už jen on sám. Neboť chápu modelky, které se díky souloži s obstarožním vydavatelem dostanou na mola a stránky časáků, nevěřím ale, že by si někdo myslel, že se dostane do normálního filmu díky účinkování v tomhle. PS: Celé výše uvedené jsem psal před týdnem. Po této době, kdy jsem nad filmem opravdu vážně uvažoval, dávám jednu hvězdu za netypický přístup a dá se říct originalitu. ()

Reklama

Expendable 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem špatně přečet komentář T2 a myslel jsem, že film má rozpočet 50 mega. No to bych se pěkně divil, co udělali s těma penězma, za 50 000 se není čemu divit. Film jinak dopadnout nemohl, je to ryzí práce amatérů, špatných herců, kamer a efektů, příběh tu hledat nemá ani smysl. Sranda je, že v těchto filmech se velmi snadno trhají končetiny a zombí jsou nenamaskovaní lidé akorát v hadrech obarvených červenou barvou. Dokoukal jsem to jenom ze zvědavosti a asi už nikdy nesáhnu po žádném zombí filmu, který má pod 50%. Takových rádoby zombí filmů jsem už viděl mnoho a tento je jeden z nejhorších. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Steven C. Miller sa rozhodol ignorovať všetky zákonitosti filmu ako napríklad strihová skladba, normálny záber, či nejaký normálny prechod medzi dňom a nocou a taktiež sa rozhodol požívať nezmyselné objavovanie a následné zmiznutie celej zombie hordy. Celé to pôsobí amatérskym dojmom a vyzerá to skôr akoby pre tínedžrov, keďže stredoškoláci sú nositeľmi "deja". Nedokončenosť celého filmu a všadeprítomná krvavosť ma našťastie celkom potešili. Myslím, že 3* sú síce nadhodnotením, ale tak prečo aj nie. ()

JanKukulín 

všechny recenze uživatele

Naprosto ubohý film, který se s tím nejlepším, co zombie žánr nabízí nemůže rovnat. Při akci roztřesená kamera mi nijak nevadila, ale dějová plytkost, příšerná hudební složka a herecké výkony na úrovni pod bodem mrazu mi tento snímek pokazily. Dá se říci, že opravdu není, co by se v tomto filmu dalo pochválit. Naprosto pryč je ironie a černý humor klasických snímků jako Dawn of the Dead (1978) nebo Day of the Dead. Tohle by se dalo v některých scénách srovnat s Fulciho Zombi 2, hlavně pokusy šokovat, které však u tohoto filmu nefungují (jistá podobnost např. v detailním záběru, kdy okem zombie projede kus střepu - v Zombi 2 byl podobný záběr se hřebíkem). Teď mě celkově napadá, že v tomhle filmu snad žádná inovace není a jedná se pouze o vykrádání starých dobrých zombáren. Motorovka a konec podobný Evil Dead, časté podobnosti s Fulcim a kdybych se na tuhle blbost podíval ještě jednou, určitě by se tam dalo najít více věcí. Do toho všeho naprosto nelogicky pobíhající a hloupí (anti)hrdinové - předpona použita záměrně, protože od samého začátku si nepřejete nic jiného, než aby už konečně byli sežráni. Jde zkrátka o snímek, který se POUZE snaží šokovat množstvím krve a nechutností, ale jak jsem již zmínil, nefunguje to. Děkuji, ale Experiment: Zombie nebrat, jedná se o bezduchý škvár, který uráží Béčkové zombie snímky. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V 54. minutě filmu je možné zahlédnout nad hlavou protagonistů zvukový mikrofon. (dandislav1991)

Reklama

Reklama