Reklama

Reklama

Need

všechny plakáty
? %
USA, 2016

Obsahy(1)

Psychologické drama o milostném trojúhleníku, do kterého jsou zapleteni psychiatrička (Naomi Watts), její manžel a její pacientka (Nicole Kidman). Pacienka se nemůže smířit s tím, že ji manžel opustil kvůli mladší ženě a proto si začíná s mužem, kterého potkala v baru. Ten je ovšem manželem její psychiatričky... Snímek je natočen podle stejnojmenného románu Lawrence Davida. (JOHN.NY)

(více)

Diskuze

Mikarda

Mikarda (hodnocení, recenze)

když to má být trojúhelník, tak v tom obsazení někdo chybí, ne? nevíte o tom někdo něco? vznikne to teda vůbec... ?

aeon

aeon (hodnocení, recenze)

myslím že tento film nikdy nezvnikne, však prvýkrát sa o ňom hovorilo, asi pred štyrmi rokmi a stále nič

murakamigirl

murakamigirl (hodnocení, recenze)

Chermy: tvoj dotaz som nevzala útočne :) to by vážne vyzerlao inak:) ale že ma rozladil to je samozrejmé ano nemám ich v topke pretože ich mám rada nie sú top !:)

Makky

Makky (hodnocení, recenze)

Chermy ja som ťa neprefackoval, len som zrozumiteľne vysvetlil to, čo tu celý deň rozoberáš. A mimochodom, toto je diskusia k filmu Need, takže už sa konečne obráťme k veci.

Chermy

Chermy (hodnocení, recenze)

Makky: A je to tady, už jsem individuum......funkciu ČSFD chápu, je jich mnoho, ale unikla mi funkce "sledovat".....pravda, je-li takhle prozaická jsem asi za debila, ale nemusel jsi mě takhle profackovat:-) tangerine1 :mohla jsi moji zprávu vzít útočně a nebo taky ne.....to je teď už celkem jedno. Ani Naomi ani Nicole jsem v tvých oblíbených neviděl, proto jsem psal co jsem psal. Tvoji gramatiku jsem nenapadl, sám to moc neovládám, ale protože jsi poprvé odpověděla s nadhledem, odpověděl jsem tak i já;-)......no nevadí. Já si od toho neslibuji tolik jako od Na dotek, ale podobné téma mě láká. hawk

Makky

Makky (hodnocení, recenze)

Chermy tu asi nepochopil funkciu ČSFD, že ak sa užívateľ zapojí do nejakej diskusie, tak ju automaticky môže sledovať prostredníctvom svojho profilu. Ale to je na takéto individuum asi moc zložitá záležitosť.

murakamigirl

murakamigirl (hodnocení, recenze)

milá Chermy, nemôžem povedať že ma prekvapuješ preotže mňa neprekvapuje každá banalita, vsuvka gramatická- nejaké čiarky budem určite vynechávať pretože sa spísaním príspevkov nebavím hodinu ani dve:).... to že nemáým zakadný inštinkt ohodnotený nezanmená že som ho ako nevidela, 9 1/2 týždňa mylsím nie, ale inšinkt určite, ten som videla hrozne dávno a preto som ho nehodnotila... niežeby si to potrebovala vedieť, ale sledujem túto diskusi preto, že mám rada naomi watts a nicole kidman a teším sa na ich vzájonmé sekundovanie a taktiež chcem spoznať režiséra a zápletka ma taktiež zaujala, pekný trojuholník.... podobné narážky sú vážne trochu mijmo ale neva :))

Chermy

Chermy (hodnocení, recenze)

Aha...takže hodláš sledovat diskusi....hmmm zajímavé:-). Chybí mi tam zájmena, částice, spojky.....ale řekla jsi toho víc jak Tron:-). Jeho literární elaborát je hodně výmluvný. Tvá přítomnost mě ovšem také překvapuje....sice jsi viděla porno od Zacka a Miri:-), ale jinak tvůj seznam zrovna nepřekypuje podobnými filmy jako je 9 1/2 týdne, či Základní instinkt;-) Ale možná proto jsi sem přišla "sledovat" kluky haštěřící se ve frontě na nahý baby:-) Rozhodně ovšem nikoho nesoudím a už vůbec se nechci dotknout, jen mě zaujala nová vlna komunikace, pomocí jednoho slova;-)

Chermy

Chermy (hodnocení, recenze)

Co proboha znamená "sledovat"?! nevidím to poprvé.....to ste roboti?

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

V otěžích toho rejži? Ryan je skvělej! Pokud to bude špatný, určitě ne jeho vinou...

Shadwell

Shadwell (hodnocení, recenze)

´Si myslím, že Murphy je od pohledu sympatickej chlapík, kterej to zmákne... zvlášť když nejde v ději o nic většího než milostnej trojúhelník.

Nixon

Nixon (hodnocení, recenze)

V otěžích tohoto rejži to bude určitě sračka, aspoň že to obsazení...

pivo

pivo (hodnocení, recenze)

Nicole Kidman a Naomi Watts v erotickom thrilleri? To znie ako nieco co musím vidiet.

Související novinky

Nicole opět vidí „ty druhé“

Nicole opět vidí „ty druhé“

19.08.2007

Nicole Kidman se po krátké přestávce vrací na plné... na plný plyn ;-). Sci-fi thriller Invaze, výpravná fantasy Zlatý kompas, erotický thriller Need a romanticko-dobrodružně-vojnový velkofilm… (více)

Reklama

Reklama