Reklama

Reklama

Raffles, the Amateur Cracksman

všechny plakáty

Obsahy(1)

Mr. Raffles (John Barrymore) je vysoce vzdělaný podvodník se vstupem do nejvyšších sociálních kruhů, který krade kvůli lásce k Ethel (Evelyn Brent) a vzrušení z pronásledování, a užívá si také přelstění policie a amatérských detektivů. (sator)

Recenze (2)

sator

všechny recenze uživatele

Mr. Raffles, (John Barrymore) vysoce vzdělaný podvodník se vstupem do nejvyšších sociálních kruhů, krade kvůli lásce k Ethel (Evelyn Brent) a vzrušení z pronásledování a užívá si také přelstění policie a amatérských detektivů. ()

Kass 

všechny recenze uživatele

Mr. Raffles, elegán se zálibou v loupení vzácných šperků. A gentleman, jenž bohatým bral a chudým dával. Moc zábavný film, proložený anglicky suchým humorem, který slušně odsýpá a to i přesto, že ho provází velká spousta mezititulků. A možná paradoxně i kvůli tomu, jen se nebát číst. Hlavně ho ale táhne hezoun největší, "The Great Profile" John  Barrymore. Taky je ve většině záběrů zabírán právě z profilu. Tenhle shakespearovský divadelní herec, který byl dobovou kritikou považován za největšího amerického herce, si ze sebe rád utahoval a je radost se dívat jak svou roli bere s  nadhledem. Tak mě napadá, že kdyby v té době točili Bonda, těžko by našli lepšího představitele. "He's splendid!" ()

Reklama

Reklama