Reklama

Reklama

Poté, co v roce 2012 došla ropa, nastala katastrofa a po světě se toulají jen skupinky těch, co apokalypsu přežili. Jedna z nich se usadila v opuštěné nemocnici, ale v patách má hordu nelítostných kanibalů. V hlavní roli amerického hororu Michael Madsen.  Píše se rok 2012. Došla ropa, zhroutil se celosvětový systém, dosavadní společnost zanikla. Žijí jen nepočetné tlupy lidí, kteří se toulají světem a hledají pro sebe útočiště. Bohužel ale existuje i početná skupina fanatických kanibalů, kteří loví všechny, co apokalypsu přežili. Americký horor režiséra Marka Younga vypráví o jedné ze skupinek lidí, která se usadila v opuštěné nemocnici. Bohužel však právě sem dorazili i kanibalové. Kdo z nich přežije? V hlavní roli Michael Madsen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Příběh dost jednoduchý, nelogický.... má sestra po celou dobu přemýšlela, proč nemají co jíst, když nemají ropu? Že prý mohli něco zasadit, ovoce, zelenina, obilí..... a co prý ryby? Ty prý taky v moři došly? Já jsem u filmu nepřemýšlel, zato jsem se děsně nudil. Stupidní herecké výkony, nic nového, jedna skupina uvnitř, druhá venku, jedna útočí, ta druhá se brání...... "Béčko jako BRNO" ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se právě seznámil s jednou z dalších zajímavých postapokalyptických vizí, tentokrát se však však zjevně jedná o vizi samoúčelnou, která je ztvárněna za účelem vybudování příběhu, u kterého by se mohl divák na nějakých 90 minut zabavit a také se trochu bát. Určité nedostatky, které už zde někteří komentující zmínili, nechám stranou, protože u filmu jsem totiž nikterak zvlášť nad nedostatky příběhu nepřemýšlel, toužil jsem jen po tom podívat se na film, u kterého se mohu před tím než půjdu spát odreagovat. Takže nedostatky nechám být a budu se věnovat příběhu samotnému, který je docela zajímavý a dokázal ve mně probudit zájem o osud hlavních hrdinů a o to, co bude následovat. Určitá atmosféra tu byla, pár lekaček také režisér použil, dokonce i na nějaký ten překvapivý zvrat se zde našlo místo, takže v tomhle směru to je naprosto v pořádku. Trošku mě jen mrzelo, že se nevyužil celý prostor té opuštěné nemocnice, z venkovních záběrů bylo vidět že ta nemocnice je opravdu hodně velký objekt, ale všichni se pohybují jen v jednom patře a jen v omezených prostorách, kdyby se více využil ten prostor, byl bych zřejmě maximálně spokojený. Ale fajn, beru v úvahu, že prostě tvůrci chtěli zařadit do filmu i nějakou tu mrtvolu a trochu krve, a kdyby ještě měli zařadit honičky po nemocnici, tak by ten film asi byl mnohem delší. Celkově tedy tenhle horor vnímám jako mírný nadprůměr, neboli uděluji trochu lepší tři hvězdy, což si myslím že je vzhledem k těm několika chybám a nedostatkům, které film měl, docela spravedlivé hodnocení ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Parodie na post-apokalyptický horor, kterou tvůrci zplodili zřejmě v dobré víře, že vytvářejí akční thriller. 1) Skupinka idiotů, kteří se jmenují jako auta (Dakota, Viper, Neon, Nova, Ford, Torino...) bojuje v rozpadající se Philadephii proti jiné skupince lidožroutských debilů a ve chvílích oddechu vedou pseudofilosofické hovory na úrovni IQ 80. 2) Tomu, kdo se rozhodl shlédnout tento film, bych řekl slovy kanibala Jackala: This ain't your lucky day, buddy. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Po týdnu,kdy na mě zas nesmírně kultivovaně promluvilo asi šestset lidí (někteří i vícekrát) a já téměř všem slušně odpověděl,mi tahle nicmoc blbůstka přišla docela vhod. Děj ubohý, dialogy mnohdy směšně trapný,asi jak u většiny tzv. romantických velkofilmů,ale tady jsem se alespoň místo růžovoučké dočkal červené. No a když se mi podařilo několika budoucím mrtvolám dosadit místo jejich obličeje ksichty některých mých ,,oblíbených" kultivovaných spoluobčanů,občas jsem si slastně zavrněl.Bohužel dost často má unavená hlava dostávala na prdel naprostými zhovadilostmi,-jako že třeba i po dvou letech jsou nepojízdná auta v ulicích pořád jako nová! Zřejmě s benzínem asi zmizel i prach.Co ale musím ocenit , že se tam furt něco děje -Takže tak celý asi napůl,49%. ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Když se za nejzábavnější moment filmu dá považovat scéna, kterak slečna ve slušivých černých kalhotkách uklouzne po kaluži krve, tak je asi něco špatně. Hloupý a nudný film o partičce hodných hlupáků zabíjených odpornými kanibaly, v jejichž skupině si Madsen a Vinnie Jones sahají na herecké dno své kariéry. A proč vlastně podobný filmy vždy přežijí ty nejnudnější a nejméně zajímavý postavy, kterým člověk od začátku přeje tu nejbrutálnější smrt vážně nepochopím. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama