Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Hromino 

všechny recenze uživatele

Definitivní transformace z pohádkověji laděného prvního Naruta na více dospělejší, napínavější a temnější pokračování. Aneb smrti bolí více, souboje ještě více navyšují divákovo hladovění po dalších epizodách a při monumentální hudbě s působivými chorály mi občas naskakuje husí kůže. Že se z ubulené Sakury stane schopná a umírněnější kunoiči - to bylo moje tajné přání už od prvních epizod, co jsem tuhle fúrii poznal, a proto se mi náramně ulevilo, když se vyplnilo. Přihoďte k tomu ještě zajímavé nové postavy, napínavý děj slibující díky Akacuki náležitě vyvedené zvraty a máte pokračování už tak velmi dobrého seriálu, které nejen že na svého předchůdce více než důstojně navázal, ale v lecčem jej i předčil. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Po 41. dílu nemůžu jinak, než 5*....Naruto Shippuuden je celé dospělejší, má nabušený soundtrack a zatím se jedná o nekompromisní náser.....mé hodnocení se může v průběhu vysílání změnit (pokud přibude dalších přes 100dílů odfláknutých a debilních fillerů, tak už opravdu dávit budu). UPDATE: Nyní už máme venku celkem 114 epizod a i přes fillery nemohu snížit hodnocení (jelikož teď už se na jejich scénářích očividně pracovalo a i animátoři se celkem snažily). A navíc se nám to začíná pěkně rozjíždět, takže GO GO GO! ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Musím snížit z 5* na 4*. Shippuuden ma něco do sebe, ale ztraci cim dal tim vic... Začátek byl skvělý. Kdy se Naruto utkal s Orochimarem bylo naprosto skvělý... ale takhle to roztahovat pořád. Dyť za posledních 20 dílů se nic pořádného nestalo (a to jsem zatim u 90 dílu)... beru akorat hidan a kakuzu dostali požrat... naruto se naucil futon: rasen-shuriken ale zase ho ten kar nemuze používat... tak co to je.. at už se tam dohodnou a udělaj z toho pořadný seriál a at to nenatahujou.... edit unor '10: degrad na 3* ... vzpomínám a je to stejná nuda jako mladší brácha tohodle seriálu... bože jak sem na to dokázal vydržet tak dlouho... (má to pár dobrých omentů... docela mě štve že Pain z Akatsuki si tam nezahrál větší roli do té doby co jsem se díval) ale i tak... stačilo... ()

Voorhees 

všechny recenze uživatele

Na Naruto jsem koukal už v deseti kdy jsem o existenci Shippudenů neměl ponětí. A teď po létech jsem je poctivě většinu shlédl. Prohlubuje se tu zápletka původních 220 dílů. Objevuje se víc postav a víc se seznamujeme s celým kontinentem a historií nindžů. Souboje jsou krutější a brutálnější, postavy jsou starší a záporáci jsou neskutečně BADASS. Dialogy už se tu tak zbytečně nenatahujou jako v původním Narutovi a souboje jsou sice delší, ale epičtější a bohatší na techniky. Soundtrack který přesahuje 3 hodiny poslouchám docela pravidelně a celý a musim říct, že je naprosto úžasnej. Často 5 hvězdiček nedávám, ale anime kde je takhle moc naprosto (většinou :D ) originálních postav s originálními propracovanými příběhy, technikami, vesnicemi a všechno si podle mě nic jiného nezaslouží. Lidé rádi peskujou na lidi co koukaj na Naruta a celkově Anime, že je to "kravina" pro děti(chlapík co trhá lidem orgány aby žil dýl neni pro děti) a pak dávaj Shrekovi a Hledá se nemo 5 hvězdiček, ale to je trochu off topic. Každopádně je to moje nejoblíbenější Anime a rozohdně si nezaslouží veliké opovržení. I když ty filery mimo ty s Kakashim mě neskutečně serou! ()

LyBerion 

všechny recenze uživatele

Masterpiece. Ve světě anime najdete určitě spoustu lepších titulů, ale pokud si Naruta oblíbíte a pominete jednoduší průvodní zápletku budete žasnout jak je vše kolem propracováno do detailu a dokáže svým příběhem motivovat nespočet lidí. Animace je zde dost přelomová a určitě oceníte její postupnou gradaci společně se skvělou hudbou. ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • K 9.8.2017 obsahoval seriál 219 fillerov (dielov, v ktorých sa dej nikam neposunie) čo je takmer polovica celého seriálu. (Koonix)
  • * Jednoocasý démon - Ichibi no Shukaku, vzhled mývala. * Dvouocasý démon - Nibi no Nekomata, vzhled kočky. * Trojocasý démon - Sanbi no Isonade, vzhled ryby. * Čtyřocasý démon - Yonbi no Sokou, vzhled plaza. * Pětiocasý démon - Gobi no Houkou, nabývá tvaru psa. * Šestiocasý démon - Rokubi no Raijuu, nabývá tvaru lasičky. * Sedmiocasý démon - Shichibi no Kaku, nabývá tvaru jezevce. * Osmiocasý démon - Yamata no Orochi, nabývá tvaru býka. * Devítiocasý démon - Kyuubi no Youkou, nabývá tvaru lišky (tento démon je zapečetěný uvnitř Naruta). (Illuminare)
  • Příjmení „Uzumaki“ je slovní hříčka. Jeho významem je trojrozměrná spirála, něco jako vír. Listová vesnice má symbol lístku, který je nakreslen jako spirála se šipkou. Pečeť na Uzmakiho břiše je spirála, symbol na žadní části jeho bundy a ramenech je spirála a jeden z jeho útoků, Rasengan, znamená „točící se koule“. „Uzumaki“ může také znamenat vír. „Naruto“ může znamenat vír nebo bouři. [Zdroj: Konoha.cz] (Illuminare)

Reklama

Reklama