Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (114)

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Je to docela uchazejici beckova zabava,ktera neurazi. Slusny prvni dve tretiny filmu, dokud nezbyla jen posledni hlavni hrdinka, bych zhodnotil lip, ale potom to dost upadlo... Proc sakra vsichni byli zabiti v par minutach, hodne rychle a bez milosti a s posledni prezivsi si nestvury pul hodiny jen tak hazeli a hrali a nerozervali ji okamzite tak jako ty ostatni? ()

Magoor odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu šílená slátanina, která má v ději víc děr než cedník! Jsem tolerantní divák a nemám problém přehlédnout nějaké chyby, pokud má film celkově zajímavou myšlenku a nápady. Ale tohle?! Nejlepší na tom byl asi ten několika minutový prolog z minulosti, ten to však nebyl schopný zachránit. Toho co psal scénář, bych nechal bez milosti popravit za prznění filmového odvětví!!! ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Ako to už často dopadne, po atmosfére zostali len pozostatky, po kvalitnom scenári zakrvavené trosky a z postáv prehliadka nudnej mizérie. Do toho klišé, banality a stereotyp, od režisérskeho až po vizuálny. Napriek tomu to úplne zlé nie je a to práve vďaka pozostatkom solídnej atmosféry. Na ostrove sa objaví skupinka mladých ľudí, tu ich ale napadne niečo, čo zrejme mali byť bratranci príšer z Pádu do tmy. Na filme je bohužiaľ vidieť nie len nedostatok peňazí (OK, ani Pád do tmy nebol veľkofilm, ale režisér mal talent), no i celkový nezáujme vytvoriť niečo viac, než len bohapustý (pod)priemer. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No ty kráso, na tohle jít do kina, tak snad jedině totálně sjetý a minimálně po sedmi pivech, abych se alespoň trochu pobavil. Jako jsem pro každou prdel, ale tohle už bylo trochu příliš. Kdyby to bylo alespoň označené jako hororová komedie, nebo parodie, tak bych možná ještě přivřel i oko, ale tuhle céčkovou „parodii“ na několik známých filmů dohromady (Pád do tmy, Predátor,…) nešlo prostě pořádně rozdýchat. Ano souhlasím, že prostředí bylo nádherné, teda hlavně ze začátku tohoto velmi podivného dobrodružství, ale jakmile se romantika změnila v „násilně“ protlačovanou napodobeninu hororu, šlo všechno do kytek. Všechny postavy byly naprosto dementní a to úplně ve všem. Nejen v dialozích, chování ale i přístupu herců. Jejich podání bylo stejně tragické, jako pokus tvůrců navodit mrazivou atmosféru. Ona postupná (cca 15. minutová) vybíjená mě neskutečně uspávala: 1) ve většině případů bylo stejně vidět úplné „hovno“, 2) postrádal jsem jakékoliv náznaky napětí – no a když už se konečně hlavní hrdinka rozhoupala, že těm Sarumanovým skřetům nakope prdel, tak se to zvrhlo v žertovné napodobování Predátora. Teda smál jsem se jen chvíli, protože její postupný úprk z „nory“ začal být po chvíli dost trapný. Takže kromě prostředí mi nezbývá pochválit už nic jiného, nežli masky oněch kanibalských stvoření. Ovšem jen jejich vzhled. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná (v tom nejhorším smyslu) přehlídka demence ústřední pětice všech zúčastněných! Jejich touha přežít (a nebo nepřežit??) je až k nevíře. Celé to završí hlavní hrdinka, která svým nadprůměrným hrdinstvím neumožňuje divákovi úvěřit ani na minutu... Pomyslnou třešničkou na hororovém dortu je pak už "vykrádačka" predátora a kýčovitého zakončení v podobě odjíždějící přeživší hrdinky za svitu měsíce..zůstává tak jediné pozitivum a sice nádherné exteriéry ostrova! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama