42nd Street Forever, Volume 1 (video film)

Dokumentární

USA, 2005, 127 min

První z tzv série "42nd Street Forever"...starých mnohožánrových grindhouse špeků. Jako nebyl to špatnej výběr (i pro zběhlého diváka), některé kousky jsem už viděl, na některé se chystám v dohledné době, některé ani vidět nemusím, těch slabších a na první dojem nezáživných tady bylo ale určitě daleko víc. to EdaS: ano, krom Terence Hilla, jsem tam zaregistroval ještě jednu "Cornetti alla crema" z Edwige Fenech. Ty sem asi opravdu moc neaptřily. Taky zajímavé že zde byly 3 filmy po sobě s kultovní švédskou exploitation hvězdou Christinou Lindberg:-) Z toho co jsem viděl, tak mohu doporučit první track "Undertaker and His Pals" (úžasná brutalitka), "Mark colpisce ancora" (kvalitní Massiho eurocrimi) a samozřejmě "Autostop rosso sangue" (Hess a Nero v jednom neuvěřitelně napínavém exploit. thrilleru!) Co by mě lákalo? "I Dismember Mama", "Wicked, Wicked" a postapokalypťák "I predatori di Atlantide".(25.6.2011)

Dvě hodiny trailerů z hlavně grindhouseových kousků, o kterých jste z 95% určitě neslyšeli. Spousta nahoty, násilí a krve - tak jak to mají mazlíčci rádi. Škoda jen toho, že ke konci tvůrcům výběru dochází úchylný materiál a dočkáme se obyčejných ukázek z tuctových thrillerů a dokonce jedné komedie s Terencem Hillem! Jedním z mých největších favoritů je hláška k exploatačnímu dramatu Teenage Mother: TEENAGE MOTHER MEANS NINE MONTHS OF TROUBLE! :o)(10.8.2007)

Je to docela fajn záležitost, divák mého ražení si tam najde spoustu inspiračních kousků, ale spoustu také ne. Některé filmy, a jejich spousta, bych opravdu vidět dnes již nechtěl, naopak některým opravdovým peckám zde je věnováno pomálu "důraznosti". Každopádně se nejedná o dokument, ale po sobě jdoucí ukázky na 70.kové a možná i 60. kové grindhousy...(14.3.2009)

Neuvěřitelné množství trailerů. Toto nejde snad ani ohodnotit. Ve své podsatě se mi to ale líbilo. Další dík patří tomu že když jsem si plno filmů co bylo v trailerech obsataral. Komu se toto líbilo doporučuji ještě Trailermania.(21.12.2008)

Sbirka traileru na grindhousove filmy, ktere jsem objevil diky panum Tarantinovi a Rodriguezovi a diky tomuhle vyberu jsem si nketer filmy i sehnal. Bohuzel, nektere se shaneji dost spatne.(25.2.2009)