Reklama

Reklama

Kohn sang pea

  • USA Ghost Delivery
všechny plakáty

Recenze (4)

tombac 

všechny recenze uživatele

Když se člověk v thajské kinematografii pídí za dalšími opojnými filmovými záblesky, které reprezentují třeba Citizen Dog nebo Buppha Rahtree, jednou za čas narazí na dílko, jež by se dalo shrnout slovy "k uzoufání nudná zpatlanina" (sem spadá kupříkladu idiotské Hell či ultranudný House of Mad Souls). Ghost Delivery jsem moc nepochopil. Snad jen že tvůrci filmu mají zřejmě v oblibě pixarovské Příšerky s.r.o. a chtěli udělat horrorovou parodii. Mno, moc se jim to nepovedlo. Nebýt krásné Thajky v černých šatech, pronásledující neúnavně hlavního hrdinu, a náznaku pěkné romance, byl by tenhle chaotický a trikově příšerný nesmysl, orámovaný hudbou jak z deset let staré počítačové hry, jednohvězdičkovým průšvihem. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Thajská parodie na horrory, od Ringu přes Hellraiser až po Underworld, která ovšem nemá hlavu ani patu. Budu se opakovat, ale jak se zdá, pořád to někdo nechápe - parodie/komedie má být vtipná. Tohle je jen hloupý. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Aj keď som dal len za jedná,pre niekoho to môže byť aj za päť.Ale je to viac horrorová romantická komédia ako fantasy.A tie ja nemám rád.A trochu zvláštny thajský zmysel pre humor,ktorý má nijako neoslovil.Duchovia sú síce veľmi smiešny,je tam aj kopa humorných situácii,ale pre koho ako.Chlapík Piroyan má obchod na webe pod názvom pheerok.com,ktorá využíva výpočtovú techniku spolu s čiernou mágiou.Je tam aj jeden veľmi pekný duch ženy ktorá sa volá Ratree,ozaj veľmi pekná mladá Thajčanka.Piroyan sa do nej zamiluje ,atď.,atď.Kto má rád takéto filmy,možno sa mu bude páčiť.Nedal som filmu za jedná,aby som zdegradoval film ale preto,lebo sa mi nepáčil. ()

Reklama

Reklama