Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Perliské království, armáda temných elfů, kolosální příšera chrlící oheň. Je čas, aby povstal hrdina!
Armáda temných elfů se blíží k Perliskému království, které chce zničit. Princezna Vanir musí pro jeho záchranu projít temným lesem Shide. Provází ji věrní dobrodruzi Cador a Artemir. Na cestě se setkají nejen s armádou elfů, ale také s mystickou kouzelnicí a obrovským drakem, který jim stojí v cestě. Je čas, aby povstal hrdina! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

dvd edice teraz predava baliky 5 filmov za 50. bohuzial iba jeden byva priemerny a zvysok odpady. skoda aj tych 50 korun.

Aiwendil

Aiwendil (hodnocení, recenze)

No ty krávo.... museli jsme se se sestrou důkladně opít, abychom 'to' dokoukali do konce... Blábol na poblití.... Už jste někdy bojovali s temnými elfy co skáčou a dupou po lese a vypadají jako otrhaní Popeláci těsně vedle draka, který to všechno prospí?!?! Snaha "nevypadat jako Pán prstenů" byla zřejmá, nicméně naprosto fiaskoidní...Co se dialogů týče, tak co věta, to perla, herci ostatně vypadali, že jim působí bolesti takové dialogy vypustit z úst. A Freyjina hláška "Jsem tvoje matka", to bylo k posrání.... A není nad to se zastavit v pochodu lesem, pět minut vést nikam nevedoucí rozhovor 'co dál a komu všemu nevěříme' a následně se rozejít úplně stejným směrem a se stejným úmyslem jako před rozhovorem.... Nejpoužívanější slova ve filmu: mise, osud...

DArtanan

DArtanan (hodnocení, recenze)

Herci byli vyloženě špatní. Naši žáci z hereckých škol by to zahráli mnohem lépe. Vizuální stránka úděsná, to už byl lepší Troškův Bucifálek než zdejší potvora, které říkají drak. Děj odehrávající se především v lese svědčí o šetření na nesprávných místech. Příběh je ve stylu mexické telenovely, kde se neustále žvaní o tom co by kdyby, měli bychom, měli jsme, no prostě sra*ka. Totální ztráta času i ve dvě v noci, když už na ČT1 běží jen zprávy z regionu.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

I když se jedná o béčkovou záležitost, měl tenhleten filmek něco do sebe. Pár míst, který se mi fakt líbily. Herci taky nebyli špatní. Spíše bych vytknul scénář, kterej si párkrát nechtěně protiřečil, nebo se opakoval. Jo a hudba. Udělal bych při bojích akčnější hudbu. Třeba bojový bubny nebo tak nějak. Ale každopádně se nejedná o špatnej film.

Reklama

Reklama