Reklama

Reklama

Prasáci

Obsahy(1)

Miles je mladý a atraktivní mladík, který nemá problém se sváděním dívek. Jeho nejlepšího přítele Cleavera napadne uzavřít sázky na to, že Miles svede 26 dívek jejichž počáteční písmena utvoří celou abecedu. Problém ovšem nastave u Gabrielle Xeropolous jako "X", do které se Miles zamiluje a dojde k rozporu mezi Milesem a Cleaverem... (baXter)

(více)

Recenze (45)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Jak už tady několikrát bylo zmíněno, tak nápad nebyl vyloženě nejhorší, což je na tento primitivní druh komedií doslova ojedinělé, ale provedení už je na tom patrně hůře. K tomu všemu si připočtěte naprosto příšerné (ne)herecké obsazení všech zůčastněných, kteří měli ještě k tomu nevýhodu v tom, že měli naprosto nesympaticky napsané role. Jedna jediná hvězda je zato, že se vyhnuli oplzlostem a vyloženě fekálním scénám, které jsou typické pro tento druh filmu. ()

Tinaa 

všechny recenze uživatele

Romantický sexuální film ... ale jo, ze začátku mě nadchl (že to slyším poprvý asi..) nápad, že má Miles získat celou abecedu holek kvůli sázce. Chvilkama to bylo (alespoň trošku) romantický, zajímavý, ale nakonec si stejně člověk nemůže furt lhát a říká si "koukám na film o šukajících puberťácích" (i když byli kluci starší, u nich to to začíná od 20, tak proto mluvím o teenageřích). Prostě to šlo, průměr. Jo a zlobím se za ten nahatej konec před najetím závěrečných titulků, takhle se film, který se o něco snaží (tenhle tak působil) nechová... ()

Reklama

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

V celku zábavná oddychovka,která plynula rychlím tempem a dokázal jsem se u ní i zasmát,parádně vydechnout a odpočinout.Věc kterou u tohohle filmu cením asi nejvíce je námět,který mě dost pobavil.Ve snímku najdete zábavné a sexuální scény (v malém množství).Bohužel tam ale najdete i spoustu zbytečného klišé a pár věcí by se ještě dalo vytknout.Pro mě ale nakonec docela velké překvapení(když přihlížím k hodnocení na čsfd),které bych shrnul na silnější 3* :) ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie, ve které se našlo dostatek srandovních scének a gagů, jež celkem obstojně pobavily. Musím také tvůrce pochválit za opravdu originální námět, který rozhodně nenudí. Jen si myslím, že je trochu škoda, že film v závěru klade až příliš velký důraz na romantiku a taková ta bezstarostnost a odlehčenost první půle se z filmu vytrácí. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu asi nejvíce zaujal konec, a to bohužel, protože ten pokus o originalitu se sem vůbec nehodil, to bych radši vzal nějaký konec, který mi byl jasný už od začátku. Zde se totiž stala taková věc, kterou po celou dobu filmu nic nepředpovídalo. Nebudu to tu rozpitvávat. Jinak se to celkem dalo, námět zajímavý, vtípek občas nějaký byl, takže proč ne, teenagerovka dobrá. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama