Larry a Rico jsou ztroskotanci bez peněz a práce, věčně pokuřující marihuanu a spřádající plány na zbohatnutí. Poslední nápad jim vnukne reklamní vysílání, které neustále sledují v pronajatém jednopokojovém bytě. Jistý Dick Dupre v něm popisuje, jak je snadné zbohatnout, a Larry s Ricem se rozhodnou vrhnout do podnikání s drobnými novinovými inzeráty. Než však stačí přejít od slov k činům, přijdou o bydlení, protože už tři měsíce nezaplatili nájem a domácímu Lancemu došla trpělivost. Stane se tak v nejhorší možnou chvíli, protože tak přišli o kabelovou televizi, kde chtěli sledovat film Vykoupení z věznice Shawshank. Zoufalý Larry si vzpomene na leták z nedalekého rehabilitačního centra, kde se píše, že pokoje jsou vybaveny kabelovou televizí. Okamžitě se tam vydají a u přijímacího pohovoru přesvědčí příjemnou ředitelku, že potřebují pomoci se svou závislostí. Velmi záhy však zjistí, že brožurka lhala. Kabelovka k dispozici není, a navíc je mezi těžkými narkomany a ztroskotanci, trpícími všemožnými druhy závislosti, čeká nejedna perná chvilka. Naštěstí jsou brzy vykopnuti, a tak se rozhodnou navštívit bohatého známého, mafiána Big Daddy. Ten se však domnívá, že je poslala jeho přítelkyně Elise kvůli prodeji sbírky vzácných indiánských mincí, o niž má zájem ctižádostivý raper Cool Crush Ice Killa. Aniž by to tušili, zapletou se tak kamarádi do nebezpečného spiknutí. A brzy je čeká řada dalších a možná zásadních překvapení. (oficiální text distributora) -
Dva pohodoví kuřáci marihuany se právě chystají sledovat svůj oblíbený film, když je domácí vyhodí z bytu pro dlouhodobé neplacení nájmu. Dobrovolně se proto přihlásí do odvykacího zařízení, kde údajně mohou pacienti sledovat kabelovou televizi. Na klinice je ale čekají překvapivé zážitky a nejedna perná chvilka.
(dopita)
Djoker
Pokud jste neviděli Vykoupení z věznice Shawshank a při sledování filmu nebudete pod vlivem nějaké návykové látky, už tak slabý filmový zážitek bude o to horší. Já naštěstí splňoval obě podmínky, takže jsem si to celkem užil. Ti, kteří udělili odpad, bohužel nesplnili ani jednu z podmínek.(12.12.2010)
slatkac
Skvělá komedie o dvou frajerech z nichž jeden má hlavu plnou jointů a druhý když jde sr*t tak lidi v okruhu sto metrů nemůžou dýchat.(18.6.2011)
wendelin9
Obyčejná a pro mě i profláklá komedie o dvou zhulencích, kteří kvůli svému věčně vykouřenému mozku zvrtají na co šáhnout.. Jestli potřebujete kulisu k ožíračce na houseparty nebo jse prostě jen zhulení, určitě se vám bude hodit, ale jinak...(2.2.2011)
venom14
Naprostá pakárna,která mi nepřišla nijak vtipná,ale ani nijak trapná.Prostě pohodovka(u které zase češi pos*ali název)o dvou kamarádech,kteří jdou do odvikačky jenom proto,aby se mohli podívat na Shawshank.Potom zase dostanou nabídku na obchod,která se ale nebude vyvíjet podle plánu.(12.12.2010)
LukyNike
Občas nějaká fajná pasáž, ale i tak podprůměrná komedie.(2.5.2012)
FandaF
Další "komedie" o smažkách. Není tak vtipná jako některé předešlé filmy na toto téma, na druhou stranu, pár povedených gagů tu je a děj taky není úplně na ... Zkrátka pokud se právě nudíte a na nic jiného se nemůžete podívat, tak tohle přežijete určitě ve zdraví - ideálně s pořádným špekem, nebo jiným uvolňovákem - každý podle chuti ;-)(12.12.2010)
Yaan2
°° Divný pokus o komedii. Nudil jsem se víc než u nudy v Brně.(12.12.2010)
Austy
Občas se mi stává u komedií černošského původu, že nechápu občas nějaký ten jejich humor. Je to asi o mentalitě různého národa a o jejich smýšlení. Nicméně i přes to mám černošské komedie rád a nevadí mi. Tento snímek není nijak vyčnívající, ale ani zanikající a věřím, že příznivcům tohoto druhů komedií se to bude líbit a ostatní se přinejmenším nudit nebudou.(1.8.2011)
AverageBoy
Terry Crews je bůh :D(4.8.2011)