Reklama

Reklama

Kávový princ

(seriál)
  • Jižní Korea Keopi peurinseu 1hojeom (více)

VOD (1)

Epizody(17)

Han Kyul oživí kavárnu své rodiny obměnou, kdy jako zaměstnance nabírá jen dobře vypadající muže – a také jednu neurčitě vypadající dívku, kterou mylně považuje za muže. (Netflix)

Recenze (34)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Jako první premisu musím napsat, že jakýkoli scénář založený na lidské schopnosti nerozpoznat pohlaví je... přinejmenším nablblý. Z toho kafeprinc těží. Je to otravné? Místy jistě, ale v podstatě ne. Co je otravné, je něco úplně jiného. Korejská dramata (myšleno televizní seriály) jsou všechny stejné. Stejný základní scénář, podobné zvraty - v tom je kafeprinc opravdu jiný. Od první epizody cítíte, že koukáte na něco trochu jiného. Zábavná, nápaditá věc, s jednou obrovskou vadou. Před pár lety Korea vypustila film, který zaujal veřejnost, a v takových filmech chvíli pokračovala - než jí došla šťáva. Teď to Korea zkusila tady. Co je ta záhada? Hranice pohádkovosti, uvěřitelnosti a neuvěřitelnosti. Pohádka tohoto typu je nádherná ve filmu, člověk se rád odreaguje. Kus seriálu to člověk zkousne, ale kdo by věřil tomuhle... Neříkám, že se mi kafeprinc nelíbil, ale viděl jsem mnohem lepší díla. V okamžiku, kdy Eun-chan opustí všechny svoje zásady a seriál se rozjíždí všemi stranami pro mě defacto zemřel. Rozebraná témata z dřívějška jsou jednoduše nezmíněny. Prostě, pohodička, klídek, celý seriál. Většina strastí hlavních hrdinů by se v reálu neděla, a to je můj verdikt. Zkuste příště zase něco jinýho, ale ať se do toho tentokrát dá vžít. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Perfektní komický začátek, vtipné poznávání se a úžasný romantický střed. Atmosféra kavárny byla perfektní a po pár hodinách jsem se tam cítila jako doma. Trošku mi ale chyběla nějaká vlezlá hudba pro dramatické situace. Yu Gong si mě maximálně získal. Ještě ve 14. epizodě jsem byla rozhodnuta, že se přikloním k nejvyššímu hodnocení, tedy za předpokladu skvělého konce. Ten mě ale taaaak moc zklamal, že dávám sotva (!!!) 4*. Ráda bych zapomněla na dva poslední díly a uchovala si tak pěknou vzpomínku na Coffee prince... trrr, jsem tak naštvaná! ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Tři čtvrtiny byly perfektní, ale tím, že vyjde pravda najevo a všichni ji rozdejchaj bych to ukončila. Nevím proč většina asijských seriálů musí mít "o dva roky později". Obvykle mi to zas tak nevadí, ale tady jo. Poslední dva-tři díly byly nesmyslně natahovaný a přiznávám se, že jsem i koukala na čas, kdy už bude konec. Na ty slabší 4 hvězdy to ale je. K dobru musím připočítat, že tu bylo minimum flashbacků, protože ty bych asi nerozdejchala. No a taky k té čtvrté * přispěl Gong Yu - moc dobře se na něho kouká. A poslední obrovský plus je za Eun-hye Yun, která zůstala taková jaká byla a nestala se z ní nadpozemská kráska. :^) ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tak, abych to odůvodnila - proč plný počet: 1. hvězda: je to mé první setkání s jihokorejským dramas. 2. hvězda: je to úžasná oddychovka, která vás neobtěžuje zapínáním mozku a případným vyhledáváním v knihách či v Googlu. 3. hvězda: je to vtipné. 4. hvězda: na rozdíl od produkce jistých zemí není seriál zbytečně natahován a vyplňován naprosto stupidními dialogy. 5. hvězda: skvělí herci, hlavně Eun-hye Yun. ()

May 

všechny recenze uživatele

Ackoliv s upadajicim boomem korejskych filmu upada i jejich kvalita, do popredi se dostavaji v koreji stale popularnejsi serialy, ktere i pres prumernou delku kolem 16 hodin dokazi upoutat vasi pozornost daleko intenzivneji a nenuceneji nez kdektery hodinu a pul dlouhy film. Autorum Coffee Prince se podarilo natocit serial jiny nez vetsina ostatnich, v kazdem jeho zaberu je videt i citit obrovske a nehynouci nadseni, s jakym byl tvoren herci i stabem. Samotne tema i pojeti se od ostatnich romantickych komedii, at uz serialovych ci filmovych a to v jakemkoliv zpracovani, diametralne lisi, cimz jen ziskava na atraktivnosti a jeho kvality stoupaji. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama