Reklama

Reklama

Návrat domů

Trailer

Obsahy(1)

Mike (Matt Long), fotbalová hvězda malého městečka, který dostal stipendium na univerzitě, se vrací přes vánoční prázdniny domů, aby představil rodičům novou přítelkyni Elizabeth (Jessica Stroup). Všichni jsou mile překvapeni, až na Shelby (Mischa Barton), bývalou Mikeovu přítelkyni. Ta je zdrcena a odmítá uvěřit, že v Mikeově náručí už není ona, ale jiná dívka. Zoufale se snaží o to, aby Elizabeth zmizela z dohledu. Poté, co po děsivé autonehodě zraněná Elizabeth zůstane napospas Shelby, se rozpoutá peklo. Shelby chce Mika zpět a je ochotna udělat pro to všechno. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

No je to tak, odhozené ženy bývají pomstychtivé, zvláště když se jim naskýtá taková příležitost. Shelby má ve své moci dívku, která ji nahradila v náručí milovaného Mikea. Škoda, že film nevyužívá všech možností rozvíjet tento motiv. Dost často dokonce nudí, protože Shelby není v trápení Elizabeth příliš vynalézavá. Takže vyložený propadák to není, ale je to jen tak na zabití času, kterého třeba máte nazbyt. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nebyla povedená taškařice.Všechno tak trochu spíchlý horkou jehlou.Ona psychopat,ale všichni jí milovali,on nemá ani potuchy kde je,ale je mu to asi jedno.Při pohledu na tu dementní umělou blondýnu jsem měl chuť rozlomit televizi o koleno.O pěti neúspěšnejch útěcích ani nemluvim,to vážně neměla v hlavě mozek.30%. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Pohledná Shelby (Mischa Barton) vede svou restauraci kdesi v zapadákově v Pensylvánii a na první pohled by do ní nikdo neřekl, že je psychicky vyšinutá. Už je to nějakou dobu, co se rozešla se svým přítelem Mikem, ale nepřestává věřit, že se k sobě opět vrátí. A skutečně, jednoho dne Mike zavítá do restaurace ve svém rodném městě, ale po jeho boku už má novou přítelkyni Elizabeth. Zhrzená Shelby se s tímto faktem odmítá smířit a poté, co se téže noci nestihne Elizabeth ubytovat v motelu a ocitne se v noci na opuštěné silnici, se Shelby, která se autem vrací domů, naskytne příležitost k pomstě. Neštastnou náhodou svou sokyni v lásce srazí, a pak ji v bezvědomí odveze k sobě domů, kde o ni začne po svém pečovat a týrat ji, ale Mike po své dívce nepřestává pátrat. Solidní horor, který svým námětem nápadně připomíná "Misery nechce zemřít" se opírá o své kvalitní hereké obsazení a nápad, obsadit dvě krásky Mischu Barton a Jessicu Stroup do hlavních rolích, se ukázal jako velmi dobrý tah a Barton je docela slušná mrcha a jsem rád, že jsem ji v takovéto netradiční roli viděl. Nenudilo mě to, nebyly tam zbytečně trapné kecy, napínavé to taky bylo a nějaká ta drastická scéna se taky našla + Mischa Barton ve spodním prádle. Celkově zajímavý horor. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Zase dalsi film, kde je napisane ze je to horor. Je to skor obycajny thriller v ktorom ide o ziarlivost jednej zenskej voci druhej a robi vsetko pre to aby jej frajera ziskala spat na svoju stranu, pretoze on bol jej frajerom kedysi davnejsie. Film nedisponuje moc velkou atmosferou, ze by ste ho sledovali s napatim az do konca. Sem tam sa aj ta atmosfera objavila, ale nie je jej prilis vela. Vo filme co ma najviac zaujalo bolo asi to vaznenie zeny v dome, ale vacsinou to bola len nuda. A jedno zatatie sekery do policajta asi bolo to najlepsie z celeho filmu, co ma asi najviac potesilo. Zhruba je to tuctovy thriller, ktorych je obrovske mnozstvo vo svete. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Tak nevim, co to ma společného s hororem. Normalní thriller, který je poněkud bez života. Čekal jsem větši trýzněni. Zas na druhou stranu to by se mi Misha možna zprotivila. V takovéto roli mi vůbec nesedí. Ikdyž v pár scénach byla hodně sexy. Do budoucna ji přeji obsazení spíše v romantických komediích než ve filmech takového typu. Jinak film průměrný, za podivání určitě nic nedáte. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natočený v metropolitnej oblasti Pittsburghu. Produkčnú spoločnosť Paper Street Films so sídlom v New Yorku tento región pritiahol do regiónu kvôli programu daňových stimulov pre filmy v Pensylvánii. Natáčanie prebiehalo od decembra 2007 do 18. januára 2008. (Arsenal83)
  • Film bol slabo prijatý kritikmi, ale bol úspešný a zarobil 8,5 milióna dolárov oproti rozpočtu 1,5 milióna dolárov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama