foto

Matt Long

  • nar. 18.5.1980 (40 let)
    Winchester, Kentucky, USA

Biografie

Matt Long se narodil 18. 5. 1980 ve Winchesteru (Kentucky, USA). Long se věnoval divadelnímu herectví už od malička - ve školních hrách a pod. Během studií na Western Kentucky University poznal svou ženu, se kterou se po promoci společně přestěhovali do New Yorku. Zde Long začal hrát v různých divadlech. V roce 2001 si zahrál ve filmu THE GREATEST ADVENTURE IN MY LIFE. Roku 2004 mu manažer zajistil rovnou jednu z hlavních rolí TV seriálu JACK & BOBBY, Jacka. Poté už následovaly role v celovečerních filmech. Nyní Long žije v Hollywoodu, Kalifornii.

DanushQa

Herecká filmografie

Filmy

2018 All the Creatures Were Stirring
Christmas Joy (TV film)
2013 Gilded Lilys (TV film)
2011 17th Precinct (TV film)
2009 Návrat domů
2008 Reflections
2007 Ghost Rider
Královna ročníku
2006 Podvod (TV film)
2001 Největší dobrodružství mého života

TV seriály

2021 Manifest (TV seriál)
Wingman (S03E03)
Deadhead (S03E02)
Tailfin (S03E01)
2020 Manifest (TV seriál)
Icing Conditions (S02E13)
Call Sign (S02E12)
Unaccompanied Minors (S02E11)
další epizody (13)
2019 Manifest (TV seriál)
Estimated Time of Departure (S01E16)
Hard Landing (S01E15)
Upgrade (S01E14)
další epizody (5)
2018 Timeless (TV seriál)
The Darlington 500 (S02E02)
2017 Exprezident Graves (TV seriál)
The Opposite of People (S02E03)
2015 Helix (TV seriál)
Překrásný nový svět (S02E13)
Vůdce (S02E12)
Plán B (S02E11)
další epizody (13)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
In Which We Say Goodbye (S06E13)
Full Release (S06E12)
Good Fries Are Hard to Come By (S06E11)
2012 Newsroom (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Georgia on My Mind (S06E10)
I'm Fine (S06E09)
Life Support (S06E08)
další epizody (7)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Modern Plagues (E08)
Sky High (E04)
Keep on Truckin' (E03)
2010 The Deep End (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Letní muž (S04E08)
Kufr (S04E07)
Příběhy z hotelu Waldorf (S04E06)
další epizody (7)
2005 Jack & Bobby (TV seriál)
Legacy (E22)
Stand by Me (E21)
Under the Influence (E20)
další epizody (11)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Today I Am a Man (E11)
Lost Boys (E10)
Chess Lessons (E09)
další epizody (11)