Reklama

Reklama

Epizody(13)

Recenze (6)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Sana pět let žil mimo své rodné město a jako šestnáctiletý se vrací, aby se svými kamarády z útlého dětství zasedl do středoškolských lavic. Neposednou Aoi, dvojčata Shuua a Shuri, ty poznal, avšak svou dětskou lásku, Nanaku, tu ne. Ta to ovšem velmi nelibě nese. Najdou k sobě i přes toto faux pas znovu cestu? Nebo to bude Shuri či Aoi, kdo získá Sanovo srdce? Či snad dokonce Shuu? Středoškolská anime romantika mi až na výjimky není příliš sympatická, neb až na právě ony výjimky je přeslazená, lehce infatilní, uměle natahovaná a narvaná fanservisem. M;Y není tou výjimkou. Fanservisu a infantility je sice pomálu, sláva, leč natahované a přeslazené to je. Navíc banální. V druhé polovině se seriál pokouší servírovat témata vážnější, výsledek je ale té snahy nehodný a až absurdně působící. Naštěstí, M;Y přece jen příliš neuráží. Lepší **. ()

Cracker 

všechny recenze uživatele

Tragicky priemerné anime. Charakterizovať sa dá veľmi jednoducho, nevadí ale na druhej strane nenadchne. Neviem čo viac by som napísal, pretože idea už je toľkokrát znásilnená a nemá cenu sa nad niečím takým pozastavovať. Po pár týždňoch človek aj zabudne že niekedy nejaké Myself; Yourself vôbec videl. Aby som len nekritizoval, 3 hviezdy vravia sami za seba, takže anime nebolo až také hrozné.. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Na začiatku celkom príjemná (priemerná) romantická komédia, ku koncu (pokus o) dramatické psycho... Seriál je dosť krátky, takže nebolo veľa času na ten prechod z komédie do drámy a asi aj preto vyznieva veľmi nepresvedčivo, avšak je vcelku pekný a zaujímavý... ()

DExUS 

všechny recenze uživatele

Ako sa mi to často stáva, anime si pozriem keď začujem hudbu z intra a páči sa mi. V tomto prípade išlo o Tears Infection od KAORI. Anime zo začiatku vypadá ako klasické školské anime kde sa nič nedeje a kde je nejaký milostný príbeh nemožného chalana a do seba utiahnutej dievčiny. Zdalo sa že je tomu naozaj tak. No zo začiatku spoznávate postavy, je to viac zábavné ako smutné. Neskôr sú tam veci z ktorých mi mráz behá po chrbáte a koniec, už som čakal všeličo. Ako zápor môžem označiť len príliš piskľavé hlasy niektorých protagonistiek a to že je to krátke, rozhodne by neuškodilo +5 epizod. Tvorcovia veľmi šikovne vkladali do každej ďalšej epizódy nejaké tajomné prvky ktoré nútili diváka vidieť viac. Komédia a romantika tam rozhodne je, no prevláda dráma. Chcel som to hodnotiť na 3* ale veci ktoré sa diali ku koncu zmenili kompletne môj názor na 4*. ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Sana se vrací po pěti letech do města, kde vyrostl. Potkává své dávné kamarády a svou dětskou lásku Nanaku. Všichni jsou stejní, jen Nanaka se změnila. M;Y začíná jako komedie. Obzvlášť vtipné jsou trapné situace mezi Sana a Aoi. Pak přijde zvrat o 180°. Sanovi kamarádi se musí vyrovnávat se svým otcem a raději utíkají. Nanaka svěří Sanovi svou minulost a on zase svěří jí tu svou. Dramatická část je lepší, než ta komediální. A skladba M;Y je moc líbivá. ()

Reklama

Reklama